Aiheen kuvaus

 • Yleinen

  Kaaharit ryhmä

 • Leimaus-leiri 4.–7.6.2018

  Ensi kesän Leimaus 2018 järjestetään Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla 
  maanantaista torstaihin 4.-7. kesäkuuta.

  Leimaus-leiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille. Leirillä on tarjolla monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia, oheisohjelmia sekä mahdollisuus pelailuun ja kisailuun kavereiden kanssa. Leiri huipentuu päätöspäivän leirikisaan, johon kaikki leiriläiset osallistuvat.

  Tänä vuonna leirin järjestävät Hiidenkiertäjät ja Espoon Suunta.
  Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa mainiot puitteet leimausleirin järjestämiselle. Harjoitusmaastot löytyvät läheltä kävelymatkan etäisyydeltä ja myös lyhyen bussimatkan päässä on monipuoliset maastot eritasoisille suunnistajille.

  Seurastamme mukaan lähtee useita ohjaajia, joiden huoltamina leirillä toimitaan. Matkaamme Lohjalle bussilla, jonka aikataulut selviävät myöhemmin. Tietoa Leimauksen kotisivuille on laitettu vielä erittäin vähän, mutta sitä tulee talven mittaan lisää https://www.kisakallio.fi/fi/tapahtumat/urheilu/leimaus2018


  Omavastuu 205 € sisältää:

  - opisto- tai mökkitason majoituksen

  - ohjelman mukaiset ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala)

  - suunnistusharjoitukset

  - oheisohjelmat

  - leiripassin

  - bussikuljetuksen meno-paluu Kangasalta

  Ilmoittaudu holvipalveluun https://holvi.com/shop/kangasalask/ viimeistään ke 28.2.2018 mennessä. Täytä nimesi, tasoryhmäsi, syntymävuotesi, lisenssi- ja emit numerosi sekä mahdollinen erikoisruokavalio. Alle 10 -vuotiailla täytyy olla oma huoltaja mukana ja huoltajat tukevat tarvittaessa RR/TR- ohjaajia. Huoltajat/ohjaajat ilmoittautuvat myös Holvin kautta. Huoltajan/ohjaajan omavastuuhinta on 185 €, mutta seura tukee leirille lähteviä ohjaajia 7 ohjaajan verran. Yli menevä osuus ohjaajien/huoltajien maksusta jyvitetään tasaisesti kaikille osallistuville ohjaajille/huoltajille. Huoltajat/ohjaajat maksavat 15 € ennakkoilmoittautumismaksun Holvissa.

  Ilmoittaudu vain Holvipalveluun yllä olevalla linkillä, älä ilmoittaudu suoraan leirin ilmoittautumispalveluun!

  Leirin varausmaksu on 15 €. Loppuosuus 190 € maksetaan Holviin 10.4.2018 mennessä. Ohjaajien/huoltajien loppuosuus selviää myöhemmin kun nähdään kuinka monta on lähdössä mukaan. Ota yhteyttä minuun tai muihin ohjaajiin jos oma tasoryhmän valintasi mietityttää.

  Tasoryhmät
  Järjestäjien sivuilla ei ole vielä mitään infoa tasoryhmistä, mutta eiköhän ne ole kuten ennenkin ja näitä me ehdimme säätämänään vielä myöhemminkin.

  RR/Alle 10 vuotiaat

  TR/10-12-vuotiaat

  Taso 1/11-14 –vuotiaille

  Taso 2/13–vuotiaille ja vanhemmille suunnistajille

  Teho/15-18 –vuotiaille

  Pro/15-18 –vuotiaille SM- tai kansainvälisellä tasolla tavoitteellisesti suunnistaville tarkoitettu taso. Pro–tasolle osallistujat valitaan.

  Lähdetään taas isolla joukolla mukaan!

  Terveisin, Sari Kontio, SK:n leiripäällikkö p. 050 534 7726, sari.kontio@kolumbus.fi