Aiheen kuvaus

 • Yleinen

  Kaaharit ryhmä

 • Leimaus-leiri 5.–8.6.2017

  Kuten viime vuonnakin niin Leimaus-leirille pitää ilmoittautua nyt tai viimeistään 13.1.2017

  Ensi kesän Leimaus 2017 järjestetään Kuortaneen Urheiluopistolla maanantaista torstaihin 5.-8. kesäkuuta.

  Leimaus-leiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille. Leirillä on tarjolla monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia, oheisohjelmia sekä mahdollisuus pelailuun ja kisailuun kavereiden kanssa. Leiri huipentuu päätöspäivän leirikisaan, johon kaikki leiriläiset osallistuvat.

  Järjestäjät lupaavat meille parhaimmat pohjalaiset maastot ja uunituoreet kartat, joten hyviä harjoituksia löytyy kaikille suunnistajille.

  Mukaan lähtee useita seuraohjaajia, joiden huoltamina leirillä toimitaan. Matkaamme Kuortaneelle bussilla, jonka aikataulut selviävät myöhemmin. Tietoa Leimauksen kotisivuille on laitettu vielä erittäin vähän, mutta sitä tulee talven mittaan lisää http://www.kuortane.com/urheilu_ja_valmennus/leimausleiri_2017/

  Omavastuu 205 € sisältää:

  - opistotason majoituksen (vuodevaatteet sisältyvät hintaan)

  - ohjelman mukaiset ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala)

  - suunnistusharjoitukset

  - oheisohjelmat

  - leiripassin

  - bussikuljetuksen meno-paluu Kangasalta

  Ilmoittaudu holvipalveluun https://holvi.com/shop/kangasalask/ mahdollisimman pian, viimeistään pe 13.1.2017 mennessä.

  Täytä nimesi, tasoryhmäsi, syntymävuotesi, lisenssi- ja emit numerosi sekä mahdollinen erikoisruokavalio. Alle 10-vuotiailla täytyy olla oma huoltaja mukana ja huoltajat tukevat tarvittaessa RR-ohjaajia. Huoltajat/ohjaajat ilmoittautuvat myös Holvin kautta.

  Ilmoittaudu vain Holvipalveluun yllä olevalla linkillä, älä ilmoittaudu suoraan leirin ilmoittautumispalveluun!

  Leirin varausmaksu on 25 €. Loppuosuus 180 € maksetaan Holviin 15.4.2017 mennessä. Ohjaajien/huoltajien loppuosuus selviää myöhemmin kun nähdään kuinka monta on lähdössä mukaan. Ota yhteyttä minuun tai muihin ohjaajiin jos oma tasoryhmän valintasi mietityttää.

   

  Järjestäjän ilmoittamat tasoryhmät

  RR

  Alle 10 vuotiaat. Osa harjoituksista viitoituksen kanssa ja osa ilman.

  TR

  10-12-vuotiaat. Osa harjoituksista viitoituksen kanssa ja osa ilman.

  Taso 1

  11-14 –vuotiaille suunnistajille, jotka haluavat harjoittaa suunnistustaitojaan H/D 13 –ratojen tasolla. Harjoittelu tapahtuu pääosin muokkaamattomilla kartoilla, mutta harjoituksissa on selkeät teemat. Osassa harjoituksia on mahdollista vierailla ylemmän tason radoilla.

  Taso 2

  13–vuotiaille ja vanhemmille suunnistajille jotka haluavat harjoittaa suunnistustaitojaan H/D15 –ratojen tasolla. Taitoharjoitukset ovat monipuolisia ja vaihtelevia.

  Teho

  15-18 –vuotiaille suunnistajille jotka haluavat harjoittaa suunnistustaitojaan H/D 16-18 –ratojen tasolla. Harjoitukset ovat fyysisesti ja taidollisesti haastavia, mutta muutamia harjoituksia on mahdollista yksilöllisesti lyhentää ”oikaisemalla”. Tehon harjoituksista on tehty taidollisesti erittäin haastavia.

  Pro

  15-18 –vuotiaille SM- tai kansainvälisellä tasolla tavoitteellisesti suunnistaville tarkoitettu taso, jossa harjoittelu tapahtuu H/D 21 –ratojen tasolla. Harjoitusteemat ovat vastaavat Teho-tason kanssa, mutta sisältävät Pro-tasolle suunniteltuja lisähaasteita. Pro–tasolle valitaan osallistujat.

   

  Lähdetään taas isolla joukolla mukaan!

  Terveisin, Sari Kontio, SK:n uusi leiripäällikkö

  050 534 7726, sari.kontio@kolumbus.fi