Aiheen kuvaus

 • SM-ryhmän oma sivu

  Tervetuloa SM-ryhmän uudelle sivulle! Tällä sivulla tulee olemaan SM-ryhmää koskevaa julkista tietoa. Treenit tulevat näkymään oikella olevassa kalenterissa eli seuraa erityisesti sitä! Ryhmän sisäiset ei-julkiset asiat löytyvät kirjautumisen takaa SM-ryhmän posteista ja tiedostoista.

  • Mikä on SM-ryhmä?

   SM-ryhmä on 14-18-vuotiaiden nuorten ryhmä.  Ryhmä on siis tarkoitettu nuorille, jotka pääsevät jo osallistumaan virallisiin SM-kisoihin. 14-sarjalaiset voivat olla mukana sekä Kaaharien että SM-ryhmän toiminnassa oman mielenkiinnon ja taitotason mukaan. SM-ryhmässä voi olla mukana myös ilman SM-tavoitteita.

   Viikoittaiseen ohjelmaan kuuluvat talvikaudella koordinaatio- ja lihaskuntotreenit Pitkäjärven juoksurampilla ja vauhdikkaat juoksuharjoitukset Pirkkahallissa tai korttelissa. Lisäksi on välillä vaelluksia, testijuoksuja ja tietysti leirejä. Sulan maan aikaan pidetään taitoharjoituksia ja muita yhteistreenejä kilpailukalenteriin sovitellen. Ryhmään pääsee mukaan ottamalla yhteyttä ohjaajiin tai tulemalla mukaan harjoituksiin.