Aiheen kuvaus

 • Seikkailujen Yö 2017

  Järjestetään perinteisesti SM-yön aattona perjantaina 22.9.2017 Kyötikkälän urheilukeskuksessa, Kangasalla.  Kangasala SKlumonite

  Tulokset lisätty (23.9.2017)

  Seikkailujen Yö on tältä vuodelta ohi ja tulokset sekä väliajat on nyt lisätty sivuille. Tervetuloa ensi vuonna uudelleen!

 • Kilpailukutsu

  Aika: Perjantaina 22.9.2017 Kangasalla Kyötikkälän urheilukeskuksessa, Lätsä-Pekantie 19, 36200 Kangasala.

  Järjestävä seura: Kangasala SK ry

  Sarjat: Kilpailu on kaikille avoin eli voi osallistua myös ilman lisenssiä. HD6RRS (saattaja pakollinen), HD8RRS ja HD10RRS (saattaja sallittu), H/D8RR, H/D9RR, H/D10RR, H/D10, H/D11, H/D12TR, H/D12, H/D13, H/D14. Lisäksi kuntosarja n.4 km kaikenikäisille.  

  Matkat: Lyhyehköt

  Ilmoittautumiset:
  Ilmoittautuminen tapahtuu Suunnistusliiton IRMA-järjestelmää käyttäen tai osoitteeseen info@kangasalask.fi viimeistään su 17.9.2017. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava Emit-kilpailukortin numero, tiedon puuttuessa järjestäjä varaa Emit-kortin hintaan 3 euroa, joka maksetaan infossa korttia noudettaessa.
  Jälki-ilmoittautuminen kaksinkertaisin maksuin IRMAan ti 19.9.2017 mennessä. Ilmoittautuneitten luettelo on nähtävissä IRMAssa ja lähtöluettelo kisasivuilla.

  Maksut: Osanottomaksu 10 euroa. Sähköpostitse tehdyt ilmoittautumiset maksetaan Kangasala SK:n tilille IBAN FI82 5104 0020 0472 41, viestinä nimi ja sarja. Emit-vuokra, 3 euroa, maksetaan infoon noudettaessa. Kadonneesta Emit-kortista veloitetaan 70 euroa.

  Ilmoittautumiset kuntosarjaan:
  Ilmoittautumiset kilpailukeskuksen infoon tai etukäteen info@kangasalask.fi Ilmoittautumismaksu on 10 euroa maksetaan käteisellä infoon.

  Opastus ja pysäköinti:
  Opastus Tampere-Kangasala tieltä (339), Kyötikkälän liittymästä. Kilpailukeskus sijaitsee Kyötikkälän urheilukeskuksessa: Lätsä-Pekantie 19, 36200 Kangasala. Pysäköinti on kilpailukeskuksessa tai sen välittömässä läheisyydessä.

  Lähdöt: Ensimmäinen lähtö klo 20.00. Lähtöajat kilpailusivuilla.

  Kartta: Mittakaava 1:7500

  Lisätietoja: http://www.kangasalask.fi ja info@kangasalask.fi


  Tervetuloa seikkailemaan!


 • Kilpailuohjeet Seikkailujen Yö 2017

  HUOM! Nämä ovat alustavat kilpailuohjeet (päivitys 22.9). Lue lopulliset kilpailuohjeet ilmoitustaululta.

  Säännöt:
  Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä sekä järjestäjien erityisohjeita.

  Toimihenkilöt:

  Kilpailunjohtaja: Harri Koivunen 0400 964397
  Ratamestari: Vilhelm Toivonen

  Ratavalvoja: Tomi-Pekka Olkkonen
  Seuran sisäinen valvoja: Jarmo Joutsensaari
  Tuomarineuvoston puheenjohtaja: Petteri Muukkonen

  Tulospalvelu ja maali: Kari Papinsaari
  Lähtö 1: Emil Piippo
  Lähtö 2: Linda Sainio
  Info ja tulostaulu: Tuulikki Olkkonen
  Kuulutus: Kimmo Kontio
  Pysäköinti: Esko Jalanto
  Ravintolapalvelut: Sari Kontio
  Ensiapu: Toivo Piippo

  Pysäköinti:
  Kilpailukeskuksen läheisyydessä. Matkaa max. 300 m.

  Maasto:
  Maasto on kulkukelpoisuudeltaan hyvää, runsaspolkuista harjumaastoa. Korkeuseroja on paljon, joten korkeuskäyrien luku on arvossa. Heikkoja polkuja ja uria ei ole merkitty. Kaikki karttaan merkityt polut näkyvät maastossa selvästi. Radoille tärkeitä polkuja on päivitetty kilpailukarttaan, mutta maastossa on myös joitakin selviä uusia polkuja joita ei ole kartassa. Karttaa on tarkistettu 9/2016

  Rastit:
  Mallirasti kilpailukeskuksessa opaspaalun luona. Rasteilla on heijastimet!

  Kartta:
  Kilpailukartta on kuusivärinen suunnistuskartta, mittakaava 1:7500 ja käyräväli 5m. Kartta on muovipussissa. Kartan koko on TR-, RR- ja RRS-sarjoissa A5, avoradoilla A4. Karttaa on päivitetty syksyllä 2016.

  Rastimääritteet:
  Rastimääritteet on painettu kartan reunaan. Irrallisia rastimääritteitä ei ole saatavilla. Muista tarkistaa koodi! Rasteja on lähekkäin. Muista myös kiertää rastit numerojärjestyksessä.

  Ratapituudet:

  D14 3.1 km, D13 2.2 km, D12 2.1 km, D12TR 1.5 km, D11 1.7 km, D10 1.5 km, D10RR 1.8 / 2.4 km,  D9RR 1.8/2.4 km, D8RR 1.3/1.8 km


  H14 3.7 km, H13 3.1 km, H12 2.2 km, H12TR 1.5 km, H11 1.7 km H10 1.5 km, H10RR 1.8/2.4 km, H9RR 1.8/2.4 km, H8RR 1.3/1.8 km

  HD10RRS 1.8/2.4 km, HD8RRS 1.3/1.8 km, HD6RRS 1.3/1.8 km

  Kuntosuunnistus: Kuntosuunnistusrata on 3,7km.

  Ensikertalaisille:

  Infosta saat lainaan Emit-kortin, 3 euroa, ja rintanumeron. Nämä molemmat palautetaan kisan jälkeen; numerolappu maaliin ja emit-kortti infoon. Kysy myös ohjeita lähtöön menosta. Käy kurkistamassa maalitoiminnot etukäteen. Voit kysyä rohkeasti neuvoja keltä tahansa toimitsijalta. Suunnistus tapahtuu omalla vastuullasi.

  WC, Pesu ja pukeutuminen:
  Pukeutuminen, pesu ja wc:t ovat kenttärakennuksessa. Älä liiku sisällä suunnistusjalkineilla!

  Kilpailuaineisto:
  Kilpailussa käytettävät rintanumerot ja emit-tarkastuskortit jaetaan kilpailukeskuksessa infossa. Kilpailija kirjoittaa tarkastuskorttiin kilpailunumeronsa ja kiinnittää sen kilpailukorttiinsa. Rastimääritteet ovat kartassa. Kukin kilpailija ottaa OMAT HAKANEULAT rintanumeroa varten. Vuokra-emitit noudetaan infosta (käteismaksu 3 €). Kilpailun jälkeen vuokra-emitit palautetaan infoon. Maksu kadonneesta numerosta on 30 € ja emit-kortista 50€.

  Lähtöluettelo:
  Lähtöajat näillä kangasalask.fi -sivuilla viimeistään illalla to 21.9. Lähtöluettelo nähtävillä myös tulostaululla. Tarkista, että emit-kilpailukortin numero on oikea.

  Lähtö:
  Lähtöpaikkoja on kaksi.

  Lähtö 1. kaikille avoradoille, sarjat H10, D10, H11, D11, H12, D12, D13, H13, D14 ja H14 sekä kuntorata.

  Lähtö 2. RRS-, RR- ja TR-sarjoille, viitoitukset selviävät kilpailukeskuksesta.

  Ensimmäinen lähtö lähdöstä 2 on klo 20.00 ja lähdöstä 1 20.30. Lähdössä on oltava 4 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa.

  Matkat lähtöihin: Lähtö1 400m  ja Lähtö 2 200m. Viitoitukset lähtöpaikoille selviävät infon vierestä opaspaalulta, infossa nähtävillä myös kartta lähtöjen sijainnista.

  Toiminta lähdöissä̈:
  3 minuuttia: Kilpailija huudetaan sisään lähtökarsinaan, Emit-kilpailukortin nollaus
  2 minuuttia: RR-sarjalaiset saavat kartan ja tarvittaessa apua ohjaajalta.
  1 minuutti: TR- ja avoratojen suunnistajat saavat ottaa karttansa ämpäristä.

  Maali/Maalileimaus:
  Maaliin johtaa viimeiseltä rastilta viitoitus, jota on noudatettava. Kilpailussa käytetään maalileimausta. Maalileimaukseen pysähtyy ajanotto, tämän jälkeen kilpailija siirtyy rauhallisesti viitoitusta pitkin leimantarkastukseen. Rintanumerot kerätään maalissa –palauttamatta jätetystä numerolapusta peritään 30 € maksu. Karttoja ei kerätä. Reilun pelin periaatteiden mukaan kilpailukarttaa ei saa näyttää vielä lähtemättömille kilpailijoille. Luotamme, että toimit näin! Vuokraemitit palautetaan infoon.

  Keskeyttäneet:
  Keskeyttäneiden on ilmoittauduttava maalissa.

  Palkintojen jako:
  Tulosten selvittyä palkitaan kilpailusarjojen (ei saattajasarjojen) kolme parasta. Lisäksi H/D10, RR ja RRS -sarjoissa kaikki palkitaan kannustuspalkinnolla maaliintulon yhteydessä.

  Kahvila:
  Kisakeskuksen kenttärakennuksessa toimii lämmin kahvila, josta saa pientä purtavaa. Kahvilaan ei saa mennä suunnistusnastareilla! Maukasta makkaraa löytyy grillistä kahvilan ulkopuolella

  Ensiapu:
  Kisakeskuksessa on ensiapupiste, jossa on lääkäri.

  Erityisohjeet: Urheilukentän nurmialueella kulkeminen on kielletty.
  Reitin lähellä on paljon rasteja lähekkäin. Ole tarkkana, että käyt omalla rastilla. Tarkista koodi!

  RASTIREITIT JA TUKIREITTI
  Lyhyt ja pitkä rastireitti lähtevät lähdöstä eri suuntiin ja kulkevat alkuosaltaan eri maastonosassa.

  Pidempien sarjojen (H/D9RR H/D10RR, H/D10RRS) rata on merkitty valkoisella nauhalla ja rastikoodit ovat RR1, RR2, RR3, RR4, RR5 ja RR6.

  Lyhyiden rastireittisarjojen (H/D8RR, H/D8RRS, H/D6RRS) reitin alku on kolmannelle rastille saakka merkitty keltaisella nauhalla ja koodi ensimmäisellä rastilla on RRL1 ja toisella RRL2.

  Pitkän ja lyhyen rastireitin kolmannelta rastilta alkaen molemmilla radoilla on rastikoodit RR3, RR4, RR5 ja RR6. Lyhyen ja pitkän rastireitin nauhat yhtyvät siis kolmannella rastilla. Tämän jälkeen reitillä on valkoinen nauha. Reittien yhtymäkohdassa, RR3-rastilla on miehitys ohjaamassa suunnistajia.

  Rasteja on maastossa lähekkäin, ole tarkkana. Rastireitin rastit sijaitsevat aina siimarin varrella ja niissä on RR-tunnus!

  Ole tarkkana myös tukireitillä ja kierrä rastit numerojärjestyksessä!

   

  Rastireittien ja tukireitin karttoihin on merkitty pitkän rastireitin siimari violetilla värillä ja lyhyen rastireitin siimari vaalean punaisella viivalla. Maali on kaikilla sama.

  KUNTOSUUNNISTUS Kartan voi ostaa infosta (hinta 10 euroa). Lähtö 1. Maali samassa paikassa kuin kilpasarjoilla. Lähtö tapahtuu nollauksesta lähtökarsinnassa, maalissa on kuntosarjalle OMA maalileimauspukki.

  Tiedustelut: info@kangasalask.fi

  TERVETULOA SEIKKAILUJEN YÖHÖN!

  Kangasala SK ry

  Viitoitukset lähtöpaikoille selviävät infon vierestä opaspaalulta, infossa nähtävillä myös kartta lähtöjen sijainnista.