Tietoa ja ohjeita jäsenille

Liity jäseneksi, saat etuja

Mitä hyötyä

Kangasala SK:n jäsenetuja: Jukolaan ja muutamaan viestiin osallistuminen, vaate- ja väline-etuja (Noname, VJ- sport, Suunnistajan kauppa), kilpailuja, suunnistusharjoituksia, ramppi- ja kuntopiiriä, tiedotuspalstat ja -listat, pelailua, yhteislenkkejä, talkoita!, yhdessä tekemistä, hyvää seuraa...

Seuraan liittyminen

Jos haluat tietoa toiminnastamme, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@kangasalask.fi tai ryhmien vetäjille tai soita hallituksemme jäsenille.

Kun päätät liittyä seuraamme, toimi näin.

  1. Ilmoita jäsenten tiedot ja maksa jäsenmaksu Kangasala SK:n-verkkokaupassa. Huom! ilmoita sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottaa seuran tiedotteet.
  2. Jos olet uusi jäsen niin ota yhteyttä ryhmäsi vetäjän joko suoraan tai info@kangasalask.fi listan kautta, jotta sinulle voidaan luoda sivustolle tunnukset.

Www-sivujen kautta löydät muita tietoja seurasta ja toiminnasta. Suurin osa on kuitenkin julkista tietoa, joten seuraa tiedotuksia sivuillamme. Perusjäsenen maksulla voit osallistua kaikkiin sinulle sopiviin harjoituksiin.

Osallistu rohkeasti toimintaan, niin tutustut muihin. Porukassa on mukavampaa!

Haluat tietää jotain toimintaan liittyvää?

Kysy ryhmien vetäjiltä, kysy hallituksen jäseniltä tai kysy osoitteen info@kangaslask.fi kautta.

Suunnistusta Tampereen alueella

Järjestettyä toimintaa Tampereen alueella on paljon. Kesällä suunnistusseurat järjestävät iltarasteja lähialueilla perjantaita lukuunottamatta eri arkipäivinä ja talvikaudella Tampereen talvirasteja. Syksyisin on pyörinyt yösuunnistussarjaa. Nämä ovat luonnollisesti kaikille avoimia ja tiedotus pyörii netissä.

Kangasala SK:n omaa toimintaa puolestaan ovat erilaiset suunnistusharjoitukset ympäri vuoden. Talvikaudella on lisäksi järjestetty viikottain juoksutekniikkaharjoitukset, kuntopiiri/peli-ilta sekä yhteislenkkejä. Edustussuunnistajilla (pareminkin aktiivisesti kilpailevilla) on lisäksi tapana järjestää erilaisiä harjoitusleirejä, joiden sisältö vaihtelee suunnistuksen, hiihdon ja vaelluksen välimaastossa vuodenajasta riippuen. Näistä tiedotus pyörii osin seuran nettisivuilla, osin sähköpostilla. Vaikka harjoitukset ovat seuran omia, ei niistä vierailevia tähtiä pois ajeta. Ja ainahan on mahdollisuus maksaa seuran jäsenmaksu, vaikkei seuraa kisoissa edustaisikaan - sähköpostilistalle pääsy ainakin helpottaa tiedotuksen  seuraamista.

Näiden lisäksi Tampereen alueella asuu paljon suunnistajia, jotka seurarajoista piittaamatta järjestävät erilaisia aktivteetteja toisilleen. Yksi aktiivisimmista on TTY:n suunnistuskerho KeparDI, jonka toiminnassa on mukana paljon nykyisiä ja entisiä opiskelijoita.

Kaikissa mainituissa kategorioissa on mukana monen sortin tallaajaa junioreista edustussuunnistajien ja harrastajien kautta veteraaneihin. Ei siis ole tarvetta kainostella kunnon, taitojen tai tavoitteiden suhteen!