Tietoa ja ohjeita jäsenille

Iltarastit ja muut kaikille avoimet tapahtumat

Seudulla järjestetään monia iltarastitapahtumia, joista Tampereen iltarastit ovat isoin ja tunnetuin. Nämä tapahtumat ovat kaikille avoimia kuntosuunnistustapahtumia, joissa on useita eritasoisia ratoja eri ikäisille ja tasoisille suunnistajille. Myöskään lisenssiä ei tarvita. KAIKKI mukaan luontoon liikkumaan.

 
Tiedoksi kaikille vastuuhenkilöille
Kangasala SK:n tarvikkeet tapahtumien järjestämiseksi löytyvät seuraavasti:
 
TAPAHTUMAVASTAAVAT
-mm. opasteet, huomioliivit ja ”tikkarit” pysäköinnin ohjaamiseen löytyvät Ruutanan tarvikevarastolta (perävaunu ja kontti), Vekalammentie 11, 36110 Ruutana.
 
RATAMESTARIT ja TULOSPALVELU
mm. rastiliput, leimasimet (+lähtö/maali), käteiskassalipas (vaihtokassa), MTR sekä tulospalvelutarvikkeet löytyvät osoitteesta Varstakuja 1, 36200 Kangasala.
Avaimia tilaan voi kysellä Kari Papinsaari p. 407744738, Jarmo Tanskanen p. 0505536899, Petteri Laitinen p. 0443346262 tai Tuomo Ahola p. 0405148414

RADAT

Uusimmat karttapohjat saa Tapani Huhdalta (tapani.huhta@kolumbus.fi). Ratojen piirtoon käytettävä Ocadia (Ocad-formaatti).. Radoista oltava radat ja kaikki rastit omina tiedostoinaan. Ratamestari lähettää radat ajoissa Kimmo Viertolalle (kimmo.viertola@koopiste.com), joka puhtaaksipiirtää Tampereen iltarastien kartat.