SK News

Kangasala Jukolan järjestelysopimus allekirjoitettu

 
 
Kuva: SK News
Kangasala Jukolan järjestelysopimus allekirjoitettu
SK News - perjantai, 5. toukokuuta 2017, 07:04
 

Kangasala Jukolan valmistelut saavuttivat yhden merkkipaalun torstaina 3.5.2017, kun järjestelysopimus allekirjoitettiin Kangasala-talossa kunnanhallituksen kokoushuoneessa


Sopimuksen allekirjoittivat Jukolan viestin perustaja- ja omistajayhteisö Kaukametsäläisten hallituksen puheenjohtaja Juhani Sihvonen, Suomen Suunnistusliiton toimitusjohtaja Mika Ilomäki, Kangasala SK:n puheenjohtaja Jarmo Joutsensaari ja Kangasala Jukolan kilpailunjohtaja Harri Virta. 

Tilaisuuteen osallistuivat myös Kangasalan kunnan edustajina valtuuston puheenjohtaja Raimo Kouhia, kunnanhallituksen puheenjohtaja Heikki Lyytinen, kehitysjohtaja Jarmo Kivineva, vapaa-aikakoordinaattori Asko Koskinen ja tiedottaja Annikka Lampo. Kangasala SK:sta paikalla oli myös Jukolan varajohtaja Ilari Grönholm. 

Allekirjoitustilaisuuden yhteydessä Kangasalan kunnan ja median edustajat saivat tuhdin annoksen infoa Jukolan viestistä, suunnistuksen kehityksestä ja niiden medianäkyvyydestä Mika Ilomäeltä ja Juhani Sihvoselta.

Kangasala SK:n edustajat kertoivat järjestelyjen tilanteesta. Samalla kiitettiin Kangasalan kuntaa mm. kartoitukseen liittyvästä tuesta ja esitettiin toive merkittävämmästä tuesta ja yhteistyöstä.

Paikalla olleet median edustajat YLE-Tampereesta, Kangasalan Sanomista ja Sydän-Hämeen lehdestä kyselivät innokkaasti Jukolan viestiin ja suunnistukseen liittyvästä asioista.

Jukolan viesti suunnistetaan Kangasalla Heponiemessä 15.-16.6.2019. Tapahtuma tuo alueelle yli 40 000 kävijää viikonlopun aikana, ja pidemmäksikin aikaa, ja myös paljon etukäteisharjoitteluryhmiä 2017-2019.

Kangasala SK:lle tärkeä vaihe Jukolan-viestiin valmistautumisessa on Ponsassa 21.5.17 järjestettävä SM-keskimatka ja Suunnistuksen Huippuliigan osakilpailu. Kilpailu järjestetään samalla organisointi- ja toimintatavoilla kuin Jukolan-viesti v. 2019.

Uutisointia Jukolan järjestelysopimuksen allekirjoittamisesta löytyy mm täältä:

YLE

Kangasalan kunnan sivu