SK News

Jukka Kempin muistolle

 
 
Kuva: SK News
Jukka Kempin muistolle
SK News - lauantai, 13. toukokuuta 2017, 08:59
 

Kangasalan suunnistuksessa neljällä vuosikymmenellä vaikuttanut Jukka Kemppi (s. 1959, k. 2017) kuoli huhtikuussa syöpään. Hänet haudataan tänään 13.5.2017 Vihdissä.


SK:n suunnistajien muistoihin Kemppi jää innokkaana viime vuosien suurviestin innokkaana huoltajana ja tarinankertojana. Jaana kirjasi pari hauskaa perinnettä ylös:

”Lämmöllä muistelen vuosien takaa viestijoukkuevalintoja Latvatien keittiön pöydän ääressä. Jukka oli kirjannut kaikkien naisten nimet aina tarralapuille. Siitä aloimme kehitellä kulloisia naisten joukkueita. Hänellä oli homma hanskassa! Teimme yhteistyötä monta vuotta näissä merkeissä. Vielä viime kesän viesteihin Jukka soitti aina vielä viimeiset kommentit joukkueista eli hän eli meidän naisten porukan mukana loppuun saakka.

Meillä oli myös jokavuotiset lettukestit Kainuun rastiviikolla Jukan syntymäpäivän kunniaksi. Jukka paistoi koko illan isolle porukalle lettuja. Se oli mukava yhteinen illanvietto Jukan kertoillessa omia juttujaan ja (kaksimielisiä) vitsejään. Hän oli taitava puhuja ja tarinan kertoja... Näitä juttuja hän pääsi tarinoimaan monesti myös mediatelttoihin suurviestien tapahtumissa. (Jukkahan edusti muistaakseni  jotakin teekkarilehteä.)”

 

Kemppi oli aina mukana huoltohommissa, usein itekseen ja pirun kylmä oli aina. Monesti mietin, että kyllä Jukan pitää tykätä lajista ja vähän meistäkin :D Ei tuota muuten viitsisi tehdä. - Petteri