SK News

Kangasala SK palkintosijoille Häme Cupissa

 
 
Kuva: Teemu Hämäläinen
Kangasala SK palkintosijoille Häme Cupissa
Teemu Hämäläinen - torstai, 27. syyskuuta 2018, 15:56
 

Sunnuntaina 23.9 palkittiin Häme Cupissa hienosti pärjänneitä Kangasala SK:n suunnistajia Mikonpäivän Sprinttikisojen yhteydessä. 

Touko Ahtola

Touko Ahtola keräsi eniten pisteitä H10RR -sarjassa ja voitti sarjansa hyvin pienellä erolla seuraaviin kilpailijoihin. Voitto ratkesi lopulta ensimmäisten sijojen lukumäärän perusteella Häme Cupin osakilpailuissa.


Isabella Lillqvist

D13-sarjassa suunnistava Isabella Lillqvist tuli Häme Cupissa upeasti toiseksi. Hän sai samalla juhlia myös D14-sarjan aluemestaruussprintin toista sijaa. 


Venla Heinimaa

Häme Cupin D14-sarjassa Venla Heinimaa saavutti hienosti kolmannen sijan. Hänen kokonaispisteensä olivat samat kuin neljänneksi tulleella kisaajalla. Venlalla oli kuitenkin enemmän ykkös- ja kakkossijoja kuin kilpakumppanillaan joten se ratkaisi kolmostilan.


Häme Cup on Hämeen alueen seurojen järjestämä lapsille ja nuorille tarkoitettu kilpailusarja. Häme Cupin perusteella tehdään valinnat alueellisiin edustustuksiin ja palkitaan parhaat sarjoittain kauden lopussa. Vuoden 2018 Häme Cup koostui 11 osakilpailuista. Osakilpailun voittaja saa 10 pistettä, toinen 9 jne. Kuudet parhaat pisteet lasketaan yhteispisteisiin.