SK News

Kangasala-Jukolan viesti rovaniemeläisille: Yhteistyössä on voimaa!

 
 
Kuva: SK News
Kangasala-Jukolan viesti rovaniemeläisille: Yhteistyössä on voimaa!
SK News - maanantai, 28. lokakuuta 2019, 09:27
 


Kangasala-Jukolan järjestelijöiden viimeisetkin velvollisuudet alkaa olla hoidettu. Viikonloppuna valiokuntien vastuuhenkilöt kävivät kouluttamassa ensi kesän Jukolan tekijöitä Rovaniemellä.

Kangasala-Jukolan kilpailunjohtaja Harri Virta, pääsihteeri Antti Rantala ja varakilpailunjohtaja Ilari Grönholm saivat kertoa kokouksen puheenvuorossaan hyvin positiivisia terveisiä Kangasalta.

‒ Paras fiilis itselleni jäi siitä, että Jukola tuntui olleen paikkakuntalaisille upea yhdistävä tapahtuma ja kokemus. On mielenkiintoista nähdä, miten Kangasalan urheiluseurojen yhteistyö kenties jatkuu tämän jälkeen, Grönholm kertoi. Hän on paitsi entinen huippusuunnistaja myös innokas jalkapallomies, ja niinpä Grönholm puuhakin palaveria yhteistyömahdollisuuksista.

Yhteistyössä on voimaa – sen seikan Grönholm toivoi jääneen rovaniemeläisillekin päällimmäisenä mieleen viikonlopun tiedonsiirrosta.

‒ Tämä oli heille varmasti jonkinlainen herätys, miten tärkeää on tehdä yhteistyötä, saada pian vastuuhenkilöt nimettyä ja talkoolaisia mukaan ajoissa, jotta heidät ehditään kouluttaa tehtäviinsä.

Grönholm oli ihmeissään, miten hienosti Kangasalta löytyi tehtäviinsä sitoutuneita talkoolaisia, jotka osallistuivat aktiivisesti tapahtumaa edeltäneisiin koulutustilaisuuksiin.

Rovaniemeläisiä oli kouluttamassa 25 Kangasala-Jukolan vastuuhenkilöä.

‒ Eri toimintojen avainhenkilöt saivat Jukola-projektin aikana valtavasti lisää osaamista. Kaikilla tuntuu olevan oikein tyytyväiset tunnelmat, mutta monia myös ihmetyttää ison ponnistuksen jälkeen, että oliko tämä nyt tässä. Toivottavasti taitoja pystytään hyödyntämään tulevaisuudessa, Grönholm pohti.

Vaikka Jukolan järjestäjät vaihtuvat joka vuosi, siirtyy tieto avoimesti järjestäjältä toiselle. Jokavuotisen tiedonsiirtoviikonlopun ohella tärkeä työkalu on loppuraportti. Se sisältää 250 sivua tiukkaa tietoa Kangasala-Jukolan järjestelyistä.

Jukola-kokouksessa Harri Virta luovutti järjestelyvuorossa oleville tarkoitetun suuren kivisen kiertopalkinnon Napapiiri-Jukolan kilpailunjohtajalle Martti Anttilalle ja Jukolan taustaorganisaatio Kaukametsäläiset palkitsi Kangasala-Jukolan valiokuntavastaavat muistopalkinnoin.


Napapiiri-Jukola suunnistetaan Rovaniemellä 13.‒14.6.2020. Kilpailukeskus sijaitsee Mäntyvaaran raviradalla.

Kuvat: Atro Saukko/Napapiiri-Jukola