SK News

Kangasala SK palkittiin Pro Kangasala -mitalilla

 
 
Kuva: SK News
Kangasala SK palkittiin Pro Kangasala -mitalilla
SK News - sunnuntai, 8. joulukuuta 2019, 18:01
 

Jarmo Joutsensaari, Mikko Heikkinen ja Antti Rantala vastaanottivat Pro Kangasala -mitalin itsenäisyyspäivänä.

Kangasala SK palkittiin Kangasalan kaupungin itsenäisyyspäivänjuhlassa Pro Kangasala -mitalilla. Kaupunginhallitus halusi näin muistaa seuraa Jukolan viestin järjestelyistä ja Kangasalan sitä kautta saamasta näkyvyydestä.

Mitalin kävivät vastaanottamassa Kangasala-Jukolan pääsihteeri Antti Rantala, rata- ja karttavastaava Mikko Heikkinen ja kilpailutoimintovastaava Jarmo Joutsensaari, joka toimii Kangasala SK:n puheenjohtajana.

‒ Pro Kangasala -mitali virallistaa Kangasalan historiankirjoihin sen, että onnistuimme Jukolan järjestelyissä erittäin hyvin, ja samalla Kangasala sai hyvin paljon myönteistä julkisuutta. Mitali on hieno tunnustus ja arvostuksen osoitus kotikaupungiltamme, ja otimme sen sekä kiitollisena että ylpeänä vastaan. Kangasalan kaupunki on ollut vahvasti tukenamme Jukolan järjestelyissä koko projektin ajan. Lisäksi tulee muistaa, että tällaista menestystarinaa ei olisi kirjoitettu myöskään ilman paikallisten yhdistysten ja talkoolaisten vahvaa panosta, Joutsensaari sanoi palkitsemisen jälkeen.


Jukolan viestin järjestelyt leimasivatkin seuran koko vuotta. Talkootöitä tehtiin ennätysmäärä. Palkinnoksi saatiin ikimuistoisia kokemuksia. Toista samanlaista vuotta ei varmasti tule. Mutta ehtivät SK:n suunnistajat kilpaillakin, vieläpä menestyksekkäästi:

‒ Kilpailumenestyksen osalta mieltä lämmitti juniori Fanny Kukonlehdon Euroopan mestaruus viestissä. Sirra Toivonen jatkoi MM-kultakannassa senioreiden puolella, Joutsensaari muistelee.

Jukolan ohella SK järjesti iltarasteja, joilla riitti hyvin kävijöitä. Ensi vuonna on aikaa keskittyä vielä enemmän seuran perustoimintaan.

‒ Uusi seuratyöntekijä Outi Hytönen on aloittanut vauhdikkaasti nuorisotoiminnan kehittämisen. Ensi vuosi aloitetaan laatimalla strategia koko seuran toiminnan kehittämisen pohjaksi.