SK News

Tammikuun seurakirje: jäsenmaksut, Jukola-ilmoittautuminen ja tammikuun harjoituksia

 
 
Kuva: SK News
Tammikuun seurakirje: jäsenmaksut, Jukola-ilmoittautuminen ja tammikuun harjoituksia
SK News - perjantai, 3. tammikuuta 2020, 10:20
 

Onnea, menestystä ja suunnistuksen iloa vuodelle 2020!


Uusi vuosi on lupausten aikaa. Uuden vuoden lupaus ei paljon eroa tavoitteesta. SM-ryhmäläisten kanssa juuri joulukuun alussa mietittiinkin, millainen on hyvä tavoite. Listattiin seuraavat ominaisuudet: 1) haastava, mutta realistinen, 2) mitattavissa eli voi tietää tarkasti, onko tavoite täyttynyt ja 3) tarkka. Esim. olla ensi kaudella parempi suunnistaja ei ole tarkka tavoite, mutta parantaa ratatestiaikaa 30 s ja päästä NuJussa ykkkösjoukkueeseen ovat tarkkoja tavoitteita.

Mukavasti omaa kuntoa ja terveyttä edistäviksi uuden vuoden lupauksiksi voidaan suositella seuraavia:

- Osallistun IKSYlle eli Ihan Koko Seuran Yhteislenkille ainakin viisi kertaa talven aikana. (Lenkkiletka vauhdissa jälleen 7.1. klo 17.30, lähtöpaikka M-marketin edestä Kangasalan keskustassa. Lenkin pituus 9‒10 km, myös sauvakävelyletka.)

- Otan jokaiseen reeniin mukaan vaihtovaatteet.

Ramppi kiinni, hiihtokeliä odotellaan

15.1. ja 29.1. EI OLE ramppireeniä. Tilalle on tarkoitus järjestää koko seuralle avoimet hiihtotunnit Kyötikkälässä, mutta juuri nyt 10 vrk sääennuste ei näytä lupaavalta. Jos hiihto-olosuhteet kohentuvat, niin tunneista infoa lähempänä.

Jäsenmaksut 2020

Ramppiin ja muihin menoihin on mukava osallistua hyvällä omatunnolla, kun hoitaa vuoden 2020 jäsenmaksun kuntoon heti näin vuoden aluksi. Jäsenmaksu maksetaan Kangasala SK:n verkkokaupassa https://holvi.com/shop/kangasalask/

Kaudella 2020 maksut ovat seuraavanlaiset

Lapset ja nuoret

14‒20 v. (2000‒2006 syntyneet): 115 €

11‒13 v. (2007‒2009 syntyneet): 90 €

9‒10 v. (2010‒2011 syntyneet): 60 €

5‒8 v. (2012–2015 syntyneet): 50 €

Edustusryhmän sopimusurheilijat:

17‒20 v. (2000-2003 syntyneet): 115 €

yli 21 v.: 130 € 

Aikuiset ja ei-aktiivisesti kilpailevat nuoret: 40 €

Lasten jäsenmaksut eivät sisällä Nuori Suunta-korttia (= lisenssi + vakuutus). Lasten jäsenmaksut sisältävät kesäkauden henkilökohtaisten kilpailujen osanottomaksuja 100 euroon asti. Lasten jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus, joka on voimassa suunnistuskoulun ja TikuTaku-harjoitusten aikana.

Nuorten 14–20-vuotiaiden jäsenmaksu sisältää kilpailujen osanottomaksuja vähintään 150 euroa tai henkilökohtaisen sopimuksen tai erillisohjeen mukaan. Kaikki alle 20-vuotiaiden viestiosanottomaksut sisältyvät jäsenmaksuun.

Edustuksen sopimusurheilijat ovat huipulle tähtääviä nuoria ja aikuisia, joiden kanssa tehdään oma henkilökohtainen kilpailijasopimus.

Aikuisten jäsenmaksuun sisältyy seuraavien viestien osallistumismaksut: Jukolan ja Venlojen viesti, SM-viesti, AM-viesti ja Halikko-viesti. Jäsenmaksuun ei sisälly henkilökohtaisten kilpailujen osallistumismaksuja. Jäsenmaksuihin sisältyvät kaikki seuran järjestämät harjoitukset ja tapahtumat. Lisäksi seuran jäsenille on tarjolla jäsenetuja mm. seura-asuista ja urheilutarvikkeista. Mikään jäsenmaksu ei sisällä rastiviikkojen osanottomaksuja

Jäsenmaksut eivät sisällä lisenssiä ja vakuutusta vaan ne on hankittava erikseen. Suunnistusliitolla on tarjota edullinen vakuutus myös aikuissuunnistajille.  Katso: http://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/

Ilmoittaudu Jukolaan tammikuun aikana

Ensi kesän Napapiiri-Jukolan ilmoittautuminen on avautunut, ja SK:lle on varattu majoitusteltta-alue ja tuulisuoja-alue.

Ilmoittakaa viestihalukkuutenne 28.1.2020 mennessä Doodleen: https://doodle.com/poll/w6iw45wazczy2tay

Kuva: Mika Kiviluoma

Kuva: Mika Kiviluoma

Tulevana vuonna Venlojen että Jukolan viestin osallistumismaksu kuuluu seuramme jäsenmaksuun, joten aikaisempien vuosien omavastuuosuutta ei Napapiiri-Jukolan osalta kerätä. Hallitus haluaa näin kiittää  jokaista menneen kesän Kangasala-Jukola talkoisiin osallistunutta seuramme jäsentä ja kannustaa lähtemään tulevana kesänä viettämään yötöntä yötä Napapiirille.

Majoitusteltta-alueet: ME01, ME02, ME03, ME04, ME05, ME06, ME07, ME08

Tuulisuojapaikka: T107, T108

Varattuja paikkoja voi tarkastella: http://dimtent.jukola.com/

Joukkueet Rovaniemelle tullaan ilmoittamaan 1. ilmoittautumisportaan sulkeutumisen yhteydessä 30.1.2020.

Matkustus Rovaniemelle?

Ilmoittautumisen yhteydessä voi ilmoittaa kiinnostuksensa seuran bussiin. Alustavan aikataulun mukaisesti lähtö pe 12.6. aamusta ja paluu su 14.6. puolenpäivän jälkeen, kun yhteislähdössä lähteneet ovat saapuneet maaliin.

Seura-asutilaus

Seura-asut pysyvät samanlaisina kuin viime vuonna. Asutilausta varten järjestetään sovitustilaisuus tammikuun aikana ja tilaukset tehdään myös mahdollisimman pian, jotta maaliskuussa päästään aloittamaan kausi uusissa kuteissa. Ajankohdista tiedotetaan erikseen.

Kuukauden kuivareenivinkki

Tammikuun kuivareeniksi sopii mukavasti Thierry Gueorgioun isän Michel Gueorgioun kirjoittama suunnistustekniikkakirja: ”The Winning Eye auttaa näkemään maaston, kiistatta kaikkien aikojen taitavimman ja analyyttisimman suunnistajan, moninkertaisen maailmanmestarin, Thierry Gueorgioun silmin.”


Kirjaa on saatavilla Suunnistajan kaupassa.

Nastalenkkaritarjous

Kangasala SK:n yhteistyökumppani Premiumsport.fi tarjoaa SK:laisille marraskuun tarjouksena kaikista VJ:n nastalenkkareista 20 prosentin alennuksen koodilla "sktammi20".
VJ:n laadukkaat nastalenkkarit tuovat pitoa talven liukkaille alustoille ja rentoutta juoksuun.
Linkki: https://www.premiumsport.fi/tuotemerkki/vj-sport/