SK News

Himoksen viikonloppu: mukavaa yhteisharjoittelua ja menestystä polkujuoksussa

 
 
Kuva: SK News
Himoksen viikonloppu: mukavaa yhteisharjoittelua ja menestystä polkujuoksussa
SK News - sunnuntai, 19. tammikuuta 2020, 15:39
 


Kangasala SK:n edustusryhmä ja SM-ikäiset nuoret viettivät 17.‒19.1. leiriviikonlopun Jämsässä Himoksella. Pääohjelmanumerona osallistuttiin Himos Winter Trail -polkujuoksukilpailuun, jossa kilpaili yhteensä 25 SK:laista.

Miesten 13 kilometriltä irtosi kaksoisvoitto, kun Samu Lehtola vei voiton ja Jaakko Istolahti oli toinen. 11 parhaan joukkoon mahtui yhdeksän SK:n miestä! Naisten sarjassa Laura Ahonen oli samalla matkalla kolmas, ja Jere Ahonen nappasi hopeasijan 25 kilometriltä.

Illalla kilpailtiin vuoden 2020 leirikisacupin ensimmäinen osakilpailu, lajina tietokilpailu. (Satutko tietämään, kuka on edellinen suomalainen, joka on tullut kärjessä vaihtoon Venlojen tai Jukolan avausosuudelta? Entä Toven ja Thierryn perheenjäsenten nimet? Kuka voitti D16-sarjan pitkän matkan SM-kultaa 2019?) Voittoon viisasteli Antin ja Jennan tiimi niukimmalla mahdollisella erolla Sainion sisaruksiin.

Päivän päätteeksi kovakuntoisimmat jaksoivat vielä yösuunnistamaan Kartinvuoren rinteille.

Sunnuntain pitkä lenkki jalkailtiin Himoksen metsässä SM-yön rasteja kierrellen.Leirikisacupin tilanne 1/5 osakilpailun jälkeen

10 p. Jenna, Antti

8 p. Sane, Linda

6 p. Jaakko, Vilma 6 p.

5 p. Jarkki, Miina 5 p.

4 p. Tuomo, Hanna

3 p. Katri, Jerkku

2 p. Minna, Samu

1 p. Nuutti, Panu, Anna

 

Himos Winter Trailin tulokset

Kuvia