SK News

Kangasala SK järjestää suunnistuksen alkeiskurssin aikuisille – KURSSI SIIRRETTY SYKSYYN

 
 
Kuva: SK News
Kangasala SK järjestää suunnistuksen alkeiskurssin aikuisille – KURSSI SIIRRETTY SYKSYYN
SK News - lauantai, 21. maaliskuuta 2020, 13:27
 

KEVÄÄLLE KAAVAILTU AIKUISTEN SUUNNISTUSKURSSI SIIRTYY KORONAEPIDEMIAN VUOKSI SYKSYYN 2020! TIEDOTAMME TARKEMMASTA AJANKOHDASTA MYÖHEMMIN.Kangasala SK järjestää syksyllä suunnistuksen alkeiskurssin aikuisille.

Kurssilla käydään läpi suunnistustaidon perusteita karttamerkeistä kompassiin käyttöön, rastivälisuunnitelman tekemisestä suunnistusajatteluun.

‒ Kurssi sopii kaikenkuntoisille liikkujille. Suunnistuskokemusta ei tarvitse olla. Tavoitteena voi yhtä hyvin olla retkeilytaitojen parantaminen, Jukolan viestiin osallistuminen tai jotain siltä väliltä, sanoo kurssin vetäjänä toimiva Jaana Pietilä-Annala.

Ohjaajina toimivat Kangasala SK:n iloiset mastersit eli yli 35-vuotiaat entiset kilpasuunnistajat ja innokkaat kuntosuunnistajat.

Kahdeksasta kurssikerrasta kolmella käydään iltarasteilla. Viisi kertaa hyödynnetään yhteisiä harjoituksia Kangasala SK:n nuorten kanssa. Jokaisella kerralla on teemana jokin suunnistustaidon osa-alue, ja joka kerralla suunnistetaan eri maastossa Kangasalan ja Tampereen alueella.

Varusteita ei alkeiskurssia varten tarvitse hankkia. Lenkkareilla pärjää, mutta maastolenkkarit tai suunnistukseen suunnitellut nastarit ovat vielä pitävämpi valinta. Kompassin saa lainaksi paikan päällä.

Kurssille mahtuu 20 osallistujaa.

Lisätiedot: Suunnistuskoulun vastuuvetäjä Jaana Pietilä-Annala, puh. 040-7305043, jaana.pietila-annala@kangasala.fi

Kuva: Antti Harkko