SK News

Yhteisharjoitukset käyntiin kesäkuussa

 
 
Kuva: SK News
Yhteisharjoitukset käyntiin kesäkuussa
SK News - lauantai, 16. toukokuuta 2020, 14:18
 

Hallituksen ja Olympiakomitean ohjeiden mukaisesti voimme aloittaa yhteisharjoitukset kesäkuun alussa. Edelleen joudutaan kuitenkin noudattamaan varovaisuutta ja rajoittamaan ryhmien kokoa, joten jokainen osallistuu kesäkuussa vain oman ryhmän harjoituksiin tai käy suunnistamassa omatoimisesti muuna aikana.

Tässä tulevat ryhmäkohtaiset ohjeet, jotka on tarkoitettu kesäkuun ajaksi. Koronarajoitusten poistuttua on tarkoitus pitää Taitotiistai kaikille Kaahareista vanhemmille yhteisesti samana iltana porrastetuin ajoin (ettei metsään tule ruuhkaa ja suorituksen pääsee tekemään itsenäisesti).

Seurataan hallituksen linjauksia ja muutetaan suunnitelmia tarvittaessa.

Olympiakomitean huippu-urheilijoille suunnatut mutta kaikille käyttökelpoiset ohjeet harjoituksissa toimimisesta: https://www.olympiakomitea.fi/2020/05/15/olympiakomitean-toimintaohjeet-lajien-huippu-urheiluun-koronavirusepidemian-aikana/

Omatoimiharjoittelu

Taitotiistain karttoja saatavilla pdf-muodossa Onedrivessa (linkki tulee myöhemmin) sekä tilauksesta tulostettuna. Tulostetun kartan saat kontille tiistai-iltaan mennessä. Rastiliput haetaan maastosta seuraavana maanantaina. Tilaa kartta edellisenä sunnuntaina klo 23:30 mennessä ja valitse ilmoittautuessasi, minkä radan haluat. Jos tilaat enemmän karttoja, kirjoita tapahtuman kommentteihin. Otathan kontilta vain tilaamasi kartan.

Ensimmäinen Taitotiistai 2.6.

Kaaharit ja SM-ryhmä

Taitoharjoitus tiistaisin. Viikoittaiset ohjeet ja harjoituspaikat seurakalenterissa. Ilmoittautuessasi valitse haluamasi rata. Lyhin rata on suunniteltu Kaahareille, keskipitkä SM-ryhmälle ja pisin rata aikuisille. Ilmoittaudu harjoitukseen sunnuntaina klo 23:30 mennessä.

Tikut, Takut ja Liito-oravat

Tikujen, Takujen ja Liito-Oravien yhteisharjoitus torstaisin. Harjoitukset järjestetään porrastetusti kahtena ryhmänä aakkosjärjestyksen mukaisesti, jotta perheenä osallistuminen on helppoa. Jokaisesta perheestä voi tulla mukaan yksi huoltaja. Lisätietoa ryhmäjaosta ja karttatilauksista tulossa pian.

Edustus

Taitotiistain radoille yhteisharjoituksena keskiviikkoisin klo 18. Ilmoittautuminen myClubiin keskiviikn kohdalle, jos aiot tulla yhteisharjoitukseen, ja tiistaille, jos haluat tilata kartan omatoimiharjoitukseen. Molemmat ilmoittautumiset edellisenä sunnuntaina klo 23:30 mennessä.

Masters

Taitotiistain radoille yhteisharjoituksena perjantaisin klo 18. Ilmoittautuminen myClubiin perjantain kohdalle, jos aiot tulla yhteisharjoitukseen, ja tiistaille, jos haluat tilata kartan omatoimiharjoitukseen. Molemmat ilmoittautumiset edellisenä sunnuntaina klo 23:30 mennessä.

Tasotestit

Kuntoa pääsee testaamaan kesäkuussa Kyötikkälän kentällä Jere Ahosen tekemässä syketasotestissä. Paikkansa voi varata ilmoittautumalla myClubissa. Testipäivät ovat 4.6. ja 17.6. Tarkemmat tiedot kalenterissa.

Vielä huomio! Suunnistusliitto on päivittänyt antidoping-ohjelmaa. Kannattaa käydä tutustumassa: https://www.suunnistusliitto.fi/2020/05/suunnistusliiton-antidopingohjelma-paivitetty/