SK News

Mitaleja ja kunniakirjoja TikuTakujen-päättäjäisissä

 
 
Kuva: Harri Pajula
Mitaleja ja kunniakirjoja TikuTakujen-päättäjäisissä
Harri Pajula - maanantai, 20. lokakuuta 2014, 16:46
 

TikuTaku2014

Mitaleja ja kunniakirjoja TikuTakujen-päättäjäisissä

TikuTakuja oli tänä vuonna mukana suuri joukko. Kaikkiaan yli 70 lasta kävi harjoituksissa ahkerasti koko kesäkauden, näistä 50 oli uusia tänä vuonna Hippo-koulussa aloittaneita. Kesän aikana ehdimme kokea monta mukavaa juttua yhdessä ja tutustua toisiimme. Tästä on hyvä jatkaa talvikaudelle ja ensi keväänä uuteen kesäkauteen.

Kauden päättäjäisiä vietettiin keskiviikkona 8.10. Poikkeuksellisesti tilaisuus pidettiin Kaahareiden salivuorolla lukiolla. Näin lapset pääsivät samalla kokeilemaan erilaisia salisuunnistusratoja ja tutustumaan talvikauden jumppiin. Kokeilussa oli myös sokkelorata, jonka suunnittelusta vastasi Sari Kontio.

Ratojen jälkeen oli vuorossa palkitseminen ja tietysti herkuttelu. Kaikki TikuTakuihin osallistuneet palkittiin harjoituksiin ja kilpailuihin osallistumisesta joko KSK-cupin mitaleilla tai kunniakirjoilla. Eniten harjoituskertoja tällä kaudella keräsi Henri Karlsson, yhteensä kaikkiaan 18 kertaa. Hän oli poissa vain yhden kerran. Todella upea suoritus!

Suuri joukko tänä vuonna aloittaneista TikuTakuista uskaltautui myös mukaan kilpailemaan. Joukossa oli monia todella rohkeita ja ahkeria suunnistajia, ja ennen kaikkea kaikki saivat upeita kokemuksia. Suosituin kilpailu oli Seikkailujen yö, joka tarjosi varmasti elämyksiä pitkäksi aikaa.

TikuTakujen lisäksi päättäjäisissä palkittiin myös kaikki KSK-cupiin osallistuneet mitalein ja kunniakirjoin.
 

Kiitos kaikille harjoituksiin kauden aikana osallistuneille ja järjestelyissä auttaneille. Ensi kesänä uudelleen!