SK News

Nuorten Jukolasta Kangasalle palkintosijoitus

 
 
Kuva: SK News
Nuorten Jukolasta Kangasalle palkintosijoitus
SK News - maanantai, 22. elokuuta 2016, 13:41
 


Kangasala SK:n joukkue tuli Nuorten Jukolassa seitsemän osuuden jälkeen maaliin 14. sijalle.

Nuorten kauden suurimpaan viestitapahtumaan lähdettiin hieman varamiehisellä joukkueella, kun monen lajin harrastajien kalenterissa oli muita tapahtumia ja alkusyksyn flunssa aiheutti vielä viime hetkellä muutoksia joukkueeseen.

Varamiehisenä joukkue oli tyytyväinen yllettyään 15 parhaan joukkoon eli palkintosijoille. Tampereen Pyrintö otti kaksoisvoiton ja kolmannelle sijalle suunnisti Kouvolan Suunnistajat.

Kangasalan viestin aloittaja Vili Olkkonen tuli 140 joukkueen joukossa vaihtoon porukan puolivälissä sijalla 73. Toisella osuudella Kimmo Kontio kelasi selkiä kiinni, juoksi osuutensa kahdeksanneksi nopeimman ajan ja nosti Kangasalan sijalle 34.

Joukkueiden nuorimmille tytöille ja pojille tarkoitetuilla osuuksilla Katri Kontio ja Topias Ahola jatkoivat edelleen ohituskaistalla ja nostivat Kangasalan 17:nneksi. Myös Katri Kontio oli osuutensa kahdeksanneksi nopein suunnistaja.

Vasta 13-vuotias Fanny Kukonlehto teki tarkkaa työtä viidennellä osuudella, jolla saivat juosta alle 16-vuotiaat. Fanny toi Kangasalan vaihtoon yhdeksäntenä.

Kahdella viimeisellä osuudella suunnistivat viestin vanhimmat konkarit, alle 16-18-vuotiaat. Heini Rintaselle ja Jeremias Joutsensaarelle sattui muutama pieni virhe, mutta tiukassa kamppailussa palkintopallisijoituksista Kangasala pysyi lopulta 15 parhaan joukossa.

Kangasala SK:lla oli Nurmijärvellä käydyssä kisassa mukana kolme joukkuetta.