SK:n urheilijoiden talvikuulumiset

14.3.2021

Talven selkä alkaa taittumaan kohti kevättä. Päivät pitenevät ja suunnistusmetsien lumipeite alkaa ohenemaan. Takana on jälleen yksi harjoituskausi ja suunnistajat odottavat innolla alkavaa kisakautta. Miten on sujunut SK:n urheilijoiden talvikausi? Seuraavassa harjoittelukauden kuulumisista ja tulevan kesän tavoitteista kertoo Katri Kontio, Kristo Heinmann ja Jiri-Pekka Rissanen.

1.       Miten talven harjoittelu on sujunut?

2.       Mitkä ovat tavoitteet tulevalle kaudelle?

3.       Mitä odotat tulevalta kesältä?

4.       Terveiset seurakavereille!

Kristo Heinmann

1.       Harjoittelu on sujunut hyvin. Olen harjoitellut ilman isoja ongelmia ja vammoja. Juoksukilometrejä on tullut vähän enemmän kuin viime talvena. Lisäksi olen tänä talvena hiihtänyt, kun viime talvena ei päässyt juuri ollenkaan hiihtämään. Tammikuun alusta olen leireillyt yhteensä 24 päivää (paljon 3-5 päivän leirejä).

2.       Päätavoite on Tsekin MM-kisat. Kaikki kisat ennen sitä ovat isossa mittakaavassa valmistavia kisoja. Jokainen kisa on kuitenkin tärkeä kisa.

3.       Pystymme suunnistamaan kilpailuita.

4.       Pysykää terveinä ja nähdään kisoissa!

Jiri-Pekka Rissanen

1.       Talven harjoittelujakso on ollut ehjä ja sujunut pääosin osin suunnitelmien mukaan. Talviset olosuhteet ovat mahdollistaneet laadukkaan juoksu- ja hiihtoharjoittelun yhdistämisen. Leireilyä on tullut itselleni aiempia vuosia vähemmän, mutta harjoittelun rytmittäminen on onnistunut hyvin myös kotioloissa.

2.       Tulevalla kaudella yhtenä päätavoitteenani on saavuttaa A-finaalipaikka SM-kilpailussa. Myös viestikilpailut motivoivat käymään lenkillä.

3.       Eniten odotan suunnistuskilpailuja ja yhteisiä kisareissuja. Toivottavasti niitä voidaan järjestää mahdollisimman paljon.

4.       Hyvällä pöhinällä kohti kisakautta!

Katri Kontio

1.       Harjoitteluni on sujunut hyvin ilman mitään suurempia ongelmia.

2.       Tavoitteena on nostaa omaa tasoa ja saavuttaa menestystä SM-kilpailuissa.

3.       Eniten odotan, että kilpailuita voidaan järjestää ja pääsee haastamaan itseään.

4.       Tsemppiä kaikille seurakavereille harjoitteluun ja muistakaa pysyä terveinä!