Halikko-viesti päätti suunnistuskauden viestikilpailut

11.10.2021

Kauden kotimainen viestisuunnistuskausi sai arvoisensa päätöksen Halikko-viestin parissa Salossa. Koko seuran kokoonkasaava 15-osuuksinen viestikilpailu juostiin sunnuntaina vuoden 2006 Jukolan viestin maastossa ja tarjolla oli hämäläisin jaloin koettuna mukavan vauhdikasta maastoa. Kangasala SK:lta mukana oli kaksi joukkuetta, joista ykkösjoukkue kisaili kilpasarjassa ja kakkosjoukkue kuntosarjassa.

Kangasala SK:n 1. joukkue sijoittui viestin lopputuloksissa sijalle 15. Kisaa edeltävänä viikkona joukkueen kokoonpano muuttui muutamaan otteeseen loukkaantumisten ja sairastumisten vuoksi. Kokonaisuutena joukkue suunnisti hyvin ja viimeiseltä ryhmäosuudelta joukkueen juoksijat saapuivat minuutin sisällä vaihtoon, joten Halikko-viestin yksi tärkeä elementti eli joukkueen kokoonpano onnistui hyvin. Näin saatiin lopun yksilöosuuksille Hanna Sivèn ja Mikko Hölli hyvissä asemissa maastoon.

Kangasala SK:n 2. joukkueessa oli hieman vajausta suunnistajissa, mutta kiitos innokkaiden seuramme suunnistajien ja viime hetken venymisten, saatiin joukkueelle kokonaissuoritus. Lopputuloksissa joukkueen sijoitus kokonaistuloksissa oli 66.

Ensi vuonna toivottavasti pääsemme isolla joukolla kilpailemaan Ruotsiin 25-Mannaan ja nauttimaan vielä tämän jälkeen upeasta Halikko-viestin tunnelmasta! Sitä ennen jokainen nauttikoon runsaan annoksen lenkillä käyntiä ja onnistuneita suunnistussuorituksia.

Halikko-viestin tulokset ja kartat

Osuusuudistusten myötä Petteri pääsi kiusaamaan itseään aloitusosuudella. Kuva: Teppo Salmia