Kilpailukutsu

Hämeen kompassi-viesti tiistaina 20.6.2023  

Kevätkauden viesti kokoaa eri ikäiset suunnistajat samaan joukkueeseen. Viestissä on kuusi osuutta, joista kolme tytöille ja kolme pojille. Poikien osuuksilla saa juosta tytötkin. 

Kilpailuun on mahdollista osallistua myös seurojen yhdistelmäjoukkueella ja joukkueella, joka ei täytä esitettyjä ikä- ja sukupuolirajoituksia, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Nämä joukkueet voivat ilmoittautua kisaan ulkopuoluolisina joukkueina (tunnus U). Myös Hämeen alueen ulkopuoliset seurat ovat tervetulleita viestikisaan (U). Molemmissa mainituissa tapauksissa joukkueet suunnistavat normaalisti viestin alusta loppuun. Virallisten tulosten ulkopuolella suunnistaminen ilmoitetaan mieluiten jo ennen kisaa (kaisatoiv@gmail.com), mutta viimeistään kilpailukeskuksen infossa ennen lähtöä. 

Viestin osuudet

  1. osuus: H/D14 
  2. osuus: D12TR
  3. osuus: H/D10RR 
  4. osuus: D10RR 
  5. osuus: H/D12TR 
  6. osuus: D14

RR-osuuksilla voi olla kaksi juoksijaa. Tällöin nopeamman juoksijan aika lasketaan joukkueen tuloksiin.

Ilmoittautuminen 

Irman kautta viimeistään ke 14.6.2022. Jälki-ilmoittautumiset su 18.6.2022 klo 23.59 saakka korotetuin maksuin. 

U-joukkueet voivat ilmoittautua viimeistään keskiviikkona 14.6.2022 myös sähköpostitse kaisatoiv@gmail.com. Jälki-ilmoittautuminen näille joukkueille on mahdollista sunnuntaihin 18.6.2022 klo 23.59 mennessä korotetuin maksuin. 


Juoksujärjestykset 

Juoksujärjestykset ilmoitetaan Irman kautta emit-numeroineen viimeistään su 18.6.2022 klo 23.59. Viime hetken muutokset kilpailukeskuksen infoon (5 €/muutos). 

Sähköpostitse ilmoittautuneet ilmoittavat myös juoksujärjestyksen (ja emit-numerot) sähköpostitse (kaisatoiv@gmail.com) viimeistään sunnuntaina 18.6.2022 klo 23.59.


Osallistumismaksu  

60 € / joukkue, jälki-ilmoittautuneet 90 €/joukkue. 

Joukkueiden osanottomaksut maksetaan Irman kautta. Sähköpostitse ilmoittautuneille joukkueille lähetetään lasku ilmoittautumisen jälkeen ja se tulee maksaa ennen kilpailua. 


Leimausjärjestelmä 

Kilpailussa on Emit-järjestelmä. Kilpailukortin numero on ilmoitettava juoksujärjestyksien yhteydessä Irmassa. Jos numeroa ei ole ilmoitettu, järjestäjä varaa vuokrakortin. Vuokrakortin (3 €) voi noutaa infosta. 


Kilpailukeskus 

Kilpailukeskuksena toimii Mäyrävuoren kenttä Jahtimiehentiellä

Parkki sijaitsee Huutijärven koulun parkkipaikalla osoitteessa Jokioistentie 7, 36270 Kangasala. Parkkipaikalta on noin 1,2 km kilpailukeskukseen.  


Lähtö 

Lähtö tapahtuu yhteislähtönä kello 18. Myös osuudet 2-6 lähtevät yhteislähtönä kärjen maalin tulon jälkeen. 


Kartta ja maasto 

Maasto on polkurikas ulkoilumaasto.  Kartta on 1:3000 sprinttikartta.


Toimihenkilöt 

Kilpailunjohtaja: Kaisa Toivonen

Ratamestari: Riina Liuha 

Valvoja: Petteri Laitinen