Aikuisten suunnistuskurssi alkaa

27.3.2022

Kangasala SK:n aikuisten suunnistuskurssi saa jatkoa keväällä 2022! Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Kangasala SK järjestää keväällä 2022 aikuisten suunnistuskurssin; kerro aiemmasta suunnistustaustastasi, niin pystymme kohdistamaan ohjausta oikeanlaisille taitotasoille.

Aikuisten suunnistuskurssi sopii kaikenkuntoisille henkilöille, jotka ottavat ensiaskelia suunnistuksen parissa ja haluavat opetella liikkumaan luonnossa kartan avulla. Kurssin avulla pääset suunnistusharrastuksessa alkuun ja pystyt kurssin jälkeen itsenäisesti suoriutumaan vaikkapa iltarastien helpoimmista radoista.

Mikäli olet jo hieman kokeneempi suunnistaja, suunnistuskurssilla pystyy kehittämään omaa suunnistustaitoa kohti vaativampia suunnistustehtäviä ja tavoitteena voi olla vaikkapa Jukolan viesti.

Kurssin ohjelma:

ke 20.4.2022 Kyötikkälä: Karttamerkit maastossa ja kompassin käyttö

ke 27.4.2022 Vallittu, Pikonlinna: Suunnistusajattelu

ke 4.5.2022 Kangasalan keskusta: Sprinttisuunnistus tutuksi

ke 11.5.2022 Haralanharju: Maaston muodot ja korkeuskäyrät

Kurssikerrat alkavat klo 18 ja kestävät noin 1-1,5h.

Kursseilla käydään läpi suunnistustaidon perusteita karttamerkeistä kompassiin käyttöön, rastivälisuunnitelman tekemisestä suunnistusajatteluun taito- ja lähtötaso huomioiden.

Jokaisella kerralla on teemana jokin suunnistustaidon osa-alue, ja joka kerralla suunnistetaan eri maastoissa Kangasalan alueella.

Varusteita ei kursseja varten tarvitse hankkia. Lenkkareilla pärjää, mutta maastolenkkarit tai suunnistukseen suunnitellut nastarit ovat vielä pitävämpi valinta.

Osallistumismaksu on 60 euroa, ja sisältää ohjauksen, viestinnän, kartat, karttamuovin sekä lainakompassin kurssin ajaksi. 

Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumismaksun voi maksaa myös yleisimmillä liikunta- ja kulttuurieduilla. Jos maksat liikunta- tai kulttuuriseteleillä olethan yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen toiminnanjohtaja Antti Rantalaan, antti.rantala@kangasalask.fi, puh. 041-4343394.

Kurssille mahtuu 20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Suunnistuskurssien ohjaajina toimivat Kangasala SK:n iloiset mastersit eli täysi-ikäiset entiset kilpasuunnistajat ja innokkaat kuntosuunnistajat.

Lisätiedot: Suunnistuskoulun vastuuvetäjä Terhi Rajamäki, puh. 040-7732553, terhi.rajamaki@kangasalask.fi

Ilmoittautuinen ja lisätiedot

Ilmoittautuminen

Kurssi on tällä hetkellä täynnä, joten ilmoittautuminen ei ole mahdollista.