Fanny Kukolehto: "Oli hienoa päästä kesätöihin Kangasala SK:lle"

7.7.2020

OP Kangasala mahdollisti Kangasala SK:n kesätyön palkkaamisen. Fanny Kukonlehto oli hommissa kesäkuun ajan. Tässä Fannyn raportti kesätyöjaksolta:

Kesätyökokemukseni oli monella tapaa kiva ja innostava, sillä pääsin tutustumaan seuratyöhön monelta eri kannalta. Aikaisemmin seurassa olen ollut lähinnä kilpailijana ja leireilijänä, mutta nyt kesätyön kautta huomasin, että seuratyö on todella monipuolista.

Pääsin olemaan mukana seuran kehitystyössä, lasten suunnistuskoulun apuohjaajana, kotileiriviikonlopun suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä toimimaan ratamestarina. 

Suunnistuskoulussa oli hienoa huomata pienten suunnistajien into ja ilo rasteja etsiessä sekä se, miten hienosti he kuuntelivat ohjeita ja neuvoja myös minulta apuohjaajana. Seikkailujen yön ratoja suunnitellessa opin, että ratasuunnittelussa on monia asioita, joita tulee ottaa huomioon, eivätkä radat synny ilman huolellista työntekoa. Leiripäivän radan suunnittelussa opin myös käyttämään OCAD-piirto-ohjelmaa. 

Kesätyöjakson aikana huomasin entistä enemmän, että SK:n seuratyössä on mukana kannustavia, innostavia ja taitavia seuratyöntekijöitä. Erityiskiitokset Outille, Antille ja Sarille, jotka olivat tiiviisti mukana kesätyöjaksoni aikana! 

Terveisin, Fanny