Kangasala SK hakee seuratyöntekijää

1.9.2020

Seuratyöntekijä, Kangasala SK ry

Kangasala SK ry on suunnistuksen erikoisseura Kangasalla, joka on perustettu 1993. Aktiivisia jäseniä seurassamme on noin 250 henkilöä. Seurallamme on vankka historia ja perinteet lasten ja nuorten kasvattajaseurana. Seura tarjoaa jäsenilleen kilpa- ja harrastesuunnistusta oravapolkukoulusta veteraanisarjoihin.

Seuramme hakee seuratyöntekijää osa-aikaiseen ja vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen (optio toisesta vuodesta) kehittämään lasten ja nuorten toimintaa seurassamme. Työtehtäviin kuuluu lasten ja nuoren suunnistustoiminnan suunnittelu ja toteutus yhteistyössä seuran vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Tehtävään kuuluu yhteistyön vahvistaminen muiden paikallisten urheiluseurojen kanssa. Painopistealueena tehtävässä on 14-18-vuotiaiden suunnistusharrastamisen jatkuminen ja kehittäminen.

Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja innostava toimija, jolla on vahva halu kehittää ja kehittyä. Lasten ja nuorten kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja sinulla on vahva suunnistusosaaminen. Hallitset toiminnan organisoinnin ja viestinnän perusteet.

Tehtävään valittavalla tulee olla oma auto käytössä ja valmius iltatyöhön. Työsuhde on osa-aikainen n. 20h/viikko. Seuratyöntekijän työtä ohjaa seuran hallitus. Työsuhde alkaa 1.10.2020. Määräaikainen työsuhde on vuoden mittainen, mutta tarkoituksena on jatkaa työsuhdetta tämän jälkeen. Tehtävästä maksettava palkka on 15e/h.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 16.9.2020 mennessä osoitteeseen antti.rantala@wippies.fi. Tehtävästä lisätietoa Antti Rantala, puh. 041-4343394.