Suunnistajan polku sai visuaalisen muodon

5.9.2023

Kangasala SK:n suunnistajan polku on saatettu visuaaliseen muotoon ja samalla tarkennettiin ryhmien sisältöjä seuran nettisivuille. Suunnistajan polun keskeisimpänä tavoitteena on että urheilija, valmentaja ja vanhemmat saa kuvan siitä, mihin asioihin missäkin vaiheessa kuuluisi keskittyä ja millaisin käytännön tavoittein ja menetelmin seura tätä kehittymistä tukee. Yksi tavoitteista on myös, että seuratoiminta ja eri ryhmien sisällöt esittäytyy ulospäin selkeästi.

Suunnistajan polun kehittämistyö polkaistiin liikkeelle keväällä 2023 yhteistyössä seuravalmentaja Tomi Närvän sekä seuran ohjaajien toimesta. Kehittämistyön taustalla oli seuran tarve, tuleva Tähtiseura -auditointi syksyllä 2023 sekä Tomin Valmentajan ammattitutkinnon (VAT) opintojen yksi näytöistä. Näyttötilanteessa Tomi esitteli Suunnistajan polun muille seuratoimijoille ja kuulemassa / arvioimassa oli myös Tomin VAT -opintojen mentori, lajin maailmanmestari, Jani Lakanen.

Suunnistajan polun kehittäminen jatkuu ja suunnistajan polku myöskin kehittyy seuratoiminnan mukana. Kehittämistyön onnistumista arvioidaan seuran jäseniltä, ulkopuolelta sekä Tähtiseura -auditoinnista saadun palautteen pohjalta. 

Käy tutustumassa Kangasala SK:n suunnistajan polkuun, joka löytyy kuvattuna nettisivujen "Valmennus" -välilehden takaa.