Seurakaverikirja: Uusi jäsen Vili Vartiala esittäytyy

22.7.2020

Yksi Kangasala SK:n tänä vuonna seuraan liittyneistä uusista jäsenistä on Vili Vartiala, joka odottaa innolla saavansa seuraan liittymisestä uutta tsemppiä suunnistusharrastukseensa.

Nimi: Vili Vartiala

Ikä: 32

Suunnistushistoriani: 2013 kaverit huijasi mukaan aikuisten suunnistuskouluun jossa palkintomatkana Jämsä-Jukola, palkintoa ei tosin etukäteen kerrottu. Siitä lähtien joka vuosi Jukolassa sekä Iltarasteja kierretty useiden nastarien verran. Ei merkittäviä sijoituksia itsensä ylittämisen lisäksi, mutta yösuunnistus on bravuuri.

Kangasala SK:ssa erityisen mukavaa on: Uutena jäsenenä, mutta sivusta seuranneena, SK vaikuttaa todella virkeältä ja innostavalta suunnistusseuralta.

Paras muistoni Kangasala-Jukolasta on: Tsemppihuuto ykkösosuuden juoksijalta, kun itse lähtee kohti hämärtyvää metsää. Siinä on tunnelma kohdillaan.

Seuraava suunnistuskerta, jota odotan erityisellä innolla on: Kaikki uusi mitä seuraan liittyminen voi tuoda tullessaan. Työni on liikkuvaa joten pääsen usein suunnistamaan rasteille ympäri Suomea, sitä odottaa työreissuilla.

Mieluisin talkoohomma: Kisoihin haluaisin ehdottomasti metsään "rastivahdiksi". 

Herkullisin kisaeväs: Yksi aikuisten nallelimppari, puolijäinen pyttipannu ja liian täysi sauna (puhtaushan on puoliruokaa).

Arkisin klo 13 olen yleensä: Vaihtelee suuresti. Luultavasti istun autossa vaihtamassa maisemia tai asiakaskäynnillä myynti- tai koulutustehtävissä. Olen tekninen myyntiedustaja Mirka Oy:llä. 

Suunnistuksen lisäksi harrastan: Polkujuoksu, aaastopyöräily, salibandy

Terveiseni seurakavereille: Ei saa ihmisiä huijata tällaiseen lajiin, tähän jää koukkuun!

Kuva: Inov Trail Cup