SM-viesti tulossa: SK iskee telkkänä pönttöön

17.9.2020

Kangasala SK lähtee iskukykyisillä joukkueilla sunnuntaina Pöytyällä järjestettävään SM-viestiin. Pääsarjoissa kisa on osa Viestiliiga. Lähetys IS TV:ssä ja Ruudussa sunnuntaina alkaen klo 11.30.

‒ Meillä on sekä miehissä että naisissa erinomaiset mahdollisuudet plaketeille. Sekä miehiin että naisiin saatiin kokoon kaksi kilpailukykyistä joukkuetta, sanoo edustusryhmän moottori Antti Rantala.

‒ Naiset ovat päässeet hyvään syksyiseen kisakuntoon. Viestivireen ja - latautumisen aistii naisten keskuudessa. Laura, Outi ja Anna pääsevät näyttämään erinomaista, nousujohteista suunnistusvirettä tavoitellen realistisesti SM-plakettisijaa, arvelee myös naisten ryhmän ikivireä Jaana Pietilä-Annala.

Jaana itse suunnistaa D50-sarjan mitalikandidaattijoukkueessa. Veteraanit ovat tällä kaudella panostaneet uudella innolla viestijoukkueiden kokoamiseen.

‒ Masters-joukkueita on lähdössä kuusi. Kauden alussa päätimme elvyttää viestisuunnistusta ja se on näkynytkin viestiosallistujien aktiivisuudessa. Mastersit lähtevät hakemaan SM-viestistä suunnistusiloa sekä metallia, Jaana sanoo.

Vaikka odotettavissa on ehkä koviakin tuloksia, konkari-Jaana muistuttaa lähtemään kisaan suoritus edellä:

‒ Muistetaan kuitenkin lähteä nauttimaan suunnistuksellisista haasteista hienossa SM-viestikisassa.

‒ Annetaan itsellemme ja joukkueelle mahdollisuus onnistua! Nautitaan viestistä ja sen tunnelmasta. Nyt pidetään pää ja jalat freesinä kohti loppuviikkoa! toivottaa Antti.

Tässä SK:n joukkueet:

H21

KSK 1: Jere, Tuomo, Eevert, Kristo (vara: Jaakko)

KSK 2 Jaakko, Hölli, Jarkki ,Sane

Vara: Jerkku

D21

KSK1 Laura, Outi, Anna (vara: Hanna)

KSK 2 Hanna, Minna, Miina (vara: Natalia, Vilma)

D20

KSK 1 Katri, Katja, Linda

D16

KSK 1 Venla, Mia, Annukka

KSK 2 Siiri, Kirsi, -

D35

KSK1 Johanna, Riina, Mari

D45

kSK1 Eveliina, Jenni, Jonna

D50

KSK1 Mari, Marja, Jaana

D55

KSK1 Terttu, Saija, Terhi R. (vara Terhi V., Netta)

H35

KSK1 Mikko, Petri, Jarkko

H70

KSK1


Teksti: Outi Hytönen

Kuva: Seppo Ojanen