Tampereen Iltarastien kausi on käynnistynyt

27.3.2021

Tampereen iltarastikausi on käynnistynyt omatoimisesti ja kausi jatkuu aina lokakuuhun asti.

Kangasala SK järjestää yhdessä Tampereen Pyrinnön, Kooven ja Epilän Esan kanssa Tampereen Iltarasteja. Tampereen Iltarastit järjestetään viikoittain vaihtuvassa maastossa ja kartalla Tampereen seudulla.

Poikkeukselliset ajat jatkuvat koronaepidemian vuoksi ja yleisötapahtumat ovat toistaiseksi kielletty, joten tämä vaikuttaa Iltarastien järjestelyihin.

Tampereen Iltarastit jatkuvat kaudella 2021 omatoimiperiaatteella. Rastit ovat viikoittain maastossa maanantaista sunnuntaihin. Karttoja on saatavilla omatoimisuunnistusta varten Iltarastien verkkokaupasta, Tampereen Suunnistajan Kaupalta ja maanantaisin klo 16.30-19.00 omatoimisuunnistusmaastossa. Ajanotto tullaan ottamaan käyttöön alustavan suunnitelman mukaisesti elokuun alusta.

-Vaikka elämme edelleen poikkeusaikoja, niin suunnistus on koronaturvallinen harrastus. Suunnistaessa pystymme säilyttämään turvavälit ja välttämään ylimääräisiä kontakteja. Kannustaa Kangasala SK:n toiminnanjohtaja Antti Rantala.

Olemme koostaneet seuramme sivuille tiiviin tietopaketin suunnistamisen aloittamiseksi. Kannattaa tutustua Näin aloitat suunnistuksen -tietopakettiin.

Lisätietoja Tampereen iltarasteista täältä.

Koko Suomen kuntorastit näkyvät Rastilipusta.

Teksti: Antti Rantala

Kuva: Ilpo Kuparinen