Seikkailujen Yö ‒ luvassa suunnistuslamppujen välkettä

23.9.2021

Kisasivut

21. Seikkailujen Yö suunnistetaan pe 24.9. klo 20 alkaen Kyötikkälän maastossa. Tapahtumaan on ilmoittautunut kaikkiaan 209 lasta ja nuorta. Paikan päällä on mahdollisuus lähteä kuntosuunnistamaan, jossa ratavaihtoehtoina 2,5 km helpohko ja 4,5 km vaativampi rata.

Eniten osallistujia on kerännyt nuorimmat 6- ja 8-vuotiaiden saattajasarjat. On upeaa nähdä, miten monet ottavat ensiaskeleet yösuunnistajan polullaan Seikkailujen Yössä. Valitettavasti ison osallistujamäärän vuoksi 8-vuotiaiden sarjojen lähdöt venyvät yli klo 21. Seikkailujen Yön järjestäjän luvalla kisailtana saa luvan valvoa hieman pidempään!

Kilpailusivut löytyvät täältä. Kilpailusivuilta löytyvät kilpailuohjeet, tapahtumakartta sekä lähtölistat ja tulokset.

Kilpailun alla haastattelimme maajoukkuesuunnistaja Elias Kuukkaa, joka on niittänyt mainettaan myös erittäin kovan luokan yösuunnistajana. Eliaksen Seikkailujen Yö kokemukset ja viime hetken vinkit voi lukea Eliaksen haastattelusta.

Tällä hetkellä sääennusteet lupaavat, että sateet eivät onneksi näytä ehtivän Kangasalle illalla. Toivokaamme, että saamme viettää hienon yösuunnistusillan upeassa syysillassa!

Kaikki osallistujat palkitaan maalissa OP Kangasalan toimesta ja sarjojen nopeimmat palkitaan mitalein palkintojenjaossa tulosten selvittyä. Arvomme kaikkien osallistujien (pl. kuntosarjat) kolme Lumonite Compass R lamppua. Arvontojen voittajat 

Kangasala SK toivottaa kaikille tsemppiä ja onnistuneita suunnistuselämyksiä Seikkailujen Yöhön!