Aikuisten suunnistuskurssit 2023

Kangasala SK:n aikuisten suunnistuskurssi jälleen keväällä 2023! Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta.  

Kangasala SK järjestää keväällä 2023 aikuisten suunnistuskurssin; kerro aiemmasta suunnistustaustastasi, niin pystymme kohdistamaan ohjausta oikeanlaisille taitotasoille.

Aikuisten suunnistuskurssi sopii kaikenkuntoisille henkilöille, jotka ottavat ensiaskelia suunnistuksen parissa ja haluavat opetella liikkumaan luonnossa kartan avulla. Kurssin avulla pääset suunnistusharrastuksessa alkuun ja pystyt kurssin jälkeen itsenäisesti suoriutumaan vaikkapa iltarastien helpoimmista radoista.

Mikäli olet jo hieman kokeneempi suunnistaja, suunnistuskurssilla pystyy kehittämään omaa suunnistustaitoa kohti vaativampia suunnistustehtäviä ja tavoitteena voi olla vaikkapa Jukolan viesti.

Kurssin hinta on 60 euroa.


Kurssin ohjelma:

ti 9.5.2023 Lentola: Karttamerkit maastossa

ke 19.5.2023 Majaalahti: Kompassin käyttö

ke 24.5.2023 Vallittu: Suunnistusajattelu 

ke 31.5.2023 Kisapirtti: Suunnassa kulku


Kurssikerrat alkavat klo 18 ja kestävät noin 1-1,5h.

Kursseilla käydään läpi suunnistustaidon perusteita karttamerkeistä kompassiin käyttöön, rastivälisuunnitelman tekemisestä suunnistusajatteluun taito- ja lähtötaso huomioiden.

Jokaisella kerralla on teemana jokin suunnistustaidon osa-alue, ja joka kerralla suunnistetaan eri maastoissa Kangasalan alueella. Varusteita ei kurssia varten tarvitse hankkia. Lenkkareilla pärjää, mutta maastolenkkarit tai suunnistukseen suunnitellut nastarit ovat vielä pitävämpi valinta.

Osallistumismaksu on 60 euroa, ja sisältää ohjauksen, viestinnän, kartat, karttamuovin sekä lainakompassin kurssin ajaksi. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumismaksun voi maksaa myös yleisimmillä liikunta- ja kulttuurieduilla. Jos maksat työnantajan liikunta- tai kulttuuriedulla,  olethan yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen Jeremias Joutsensaaren, 050-5741999, jeremias.joutsensaari(ät)gmail.com

Kurssille mahtuu 20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen suoritetusta peruutuksesta veloitamme 20€ toimistomaksun. Jos peruutus tapahtuu alle viisi vuorokautta ennen kurssin alkua, veloitamme täyden maksun. Kurssin peruminen on tämän jälkeen mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan.

Suunnistuskurssien ohjaajina toimivat Kangasala SK:n iloiset mastersit eli täysi-ikäiset entiset kilpasuunnistajat ja innokkaat kuntosuunnistajat.


Lisätiedot: Suunnistuskoulun vastuuvetäjä Terhi Rajamäki, puh. 040-7732553, terhi.rajamaki@kangasalask.fi

Kuva: Antti Harkko