Hippokoulu

Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu uusille alle 12-vuotiaille suunnistajille. Tänä vuonna Hippo-koulu järjestetään vasta syyskauden alussa ja se kokoontuu TikuTaku-harjoitusten yhteydessä. Neljän kerran jälkeen harjoitukset jatkuvat TikuTaku-harjoituksina, yleensä torstaisin.

Hippo-kouluun otetaan 40 ensin ilmoittautunutta.

Hippo-ryhmä kokoontuu seuraavasti:

·        torstai 12.8.2021 klo 18–19 Ruutanan koulu

·        torstai 19.8.2021 klo 18–19 Kangasalan lukio

·        keskiviikko 25.8.2021 klo 18–19 Kisapirtti

·        torstai 2.9.2021 klo 18–19.30 Kyötikkälä, Lätsä-Pekantie 2

TikuTaku-harjoitukset järjestetään pääsääntöisesti kerran viikossa, yleensä torstaisin klo 18–19.30. Muutaman kerran kokoonnumme iltarastien yhteydessä maanantaisin ja muutama kerta on poikkeuksellisesti muuna päivänä. Harjoituskalenteri löytyy seuran kotisivuilta.

Harjoituksissa on tarjolla eri taitotason mukaan suunnistusharjoituksia, joissa opimme liikkumaan maastossa, suunnistustaitomme kehittyy, tutustumme toisiimme ja pidämme hauskaa. Pue harjoituksiin aina säänmukaiset vaatteet, juoksemiseen soveltuvat jalkineet ja varaa mukaan juomapullo!

Hippo-koulun osallistumismaksu on tänä syksynä 40 €/lapsi ja se kattaa koko loppuvuoden harjoitukset sekä talven salivuoron.

Lisäksi jokaiselle lapselle on hyvä hankkia Suomen suunnistusliiton vakuutuksellinen lisenssi, mikäli haluaa osallistua kilpailuihin syksyn aikana.

Osallistumismaksu laskutetaan osallistujilta 2. harjoituskerran jälkeen.

Avaa Hippo-koulun myClub-ilmoittautumissivu tämän sivun alalaidasta.


Mikäli huoltajalla ei ennestään ole myClub-ID:tä, täytyy huoltajan luoda itselleen ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa myClubID, jolla hallinnoidaan lapsen tiliä  (eli vanhempi annettuaan sähköpostiosoitteensa vastaa "olen yli 13-vuotias"). 
Vasta seuraavassa vaiheessa täytetään uuden jäsentilin tiedot, eli Hippo-kouluun osallistuvan lapsen tiedot (sekä huoltajan yhteystiedot).

MyClub-ohjeet: 
https://help.myclub.fi/article/149-myclub-id-kayttoonotto
https://help.myclub.fi/category/4-jasenrekisteri

Ilmoittautuminen Hippo-kouluun tapahtumasivun kautta, klikkaa auki alta: