Koulu Kartalla - teemaviikko

Koulu Kartalla -teemaviikko on ohi. Saadun palautteen myötä jätimme Perheseikkailun, Ruutanan, Vatialan ja Suoraman radat maastoon vielä tälle viikolla. Karttoja voi alta olevien linkkien kautta itsenäisesti tulostaa ja käydä omatoimisesti kiertämässä ratoja.

Kangasala SK on mukana Koulu Kartalla -teemaviikolla. Kangasalan vuoro on viikolla 15.

Teemaviikon aikana päiväkodeissa, esikouluissa ja 1.-2.-luokkalaisilla on käytössään erilaisia tulostettavia suunnistustehtäviä lasten kanssa toteutettavaksi. 

Suunnistusradat

Meillä on alkuperäisen suunnitelman mukaisesti rastit maastossa teemaviikollamme (vko 15) seuraavissa maastoissa: Vatialan koulu, Suoraman koulu, Kirkkoharjun koulu ja Ruutanan koulu. Tarjolla on helpohko rata ja vihikettu rata (tavoitteena seurata karttaan merkittyä vihiketun jälkeä). Rasteilla on punavalkoiset ”rastiliput” sekä koodinumero. Sama koodinumero on näkyvissä myös kartoissa. 

Kartat ovat tulostettavissa oheisista linkeistä:

Perheseikkailun radat 18.4.

Ruutana

Suorama

Vatiala

Järjestämme kaikille yhteisen Perheseikkailun sunnuntaina 18.4.2021 klo 10.00-12.00 Kyötikkälän urheilukeskuksessa. Tämä maksuton tilaisuus on suunnattu noin 4-8-vuotiaille vanhempineen. Siellä on luvassa omatoimisesti kierrettävissä olevia lyhyitä ja helppoja viuhkasuunnistusratoja. Paikalla on seuran henkilöitä opastamassa suunnistuksen alkuun.

Yhteyshenkilö

Antti Rantala

Toiminnanjohtaja

Kangasala SK

antti.rantala(at)kangasalask.fi

041-43433394