SM-ryhmä

Vuosisuunnitelma 2023-24 ja kauden 2024 leirisuunnitelmat

Toimintaperiaatteet

Ilmoittautuminen Kangasala SK:n SM-ryhmään kaudelle 2024 on auki loppiaiseen 2024 saakka. Ilmoittaudu tästä!

Ryhmän toimintaan pääset mukaan myöhemminkin esimerkiksi tulemalla mukaan treeneihin tai olemalla yhteydessä ryhmän vastuuvalmentaja Tomiin. Ryhmän harjoitukset ovat avoimia kaikille.

SM-ryhmä on suunnattu vuonna 14-20v täyttäville kaiken tasoisille urheilijoille. SM-ryhmässä kehitytään niin yksilöinä, kuin ryhmänä ja sparrataan hyvässä hengessä toinen toistaan eteenpäin. Ryhmän toiminta käynnistyy marraskuussa ja jatkuu aktiivisena läpi seuraavan kesän kohti loppusyksyä.

Kangasala SK tukee SM-ryhmäläisten kehittymistä ja valmistautumista kohti kilpailukautta järjestämällä ohjattua toimintaa viikoittain, leirityksiä kauden mittaan säännöllisesti sekä yhteisiä aktiviteetteja lajin ulkopuolelta. Ryhmävalmennuksen lisäksi pyrimme kohdentamaan henkilökohtaisia valmentajia sekä mentoreita henkilökohtaisempaa valmennusapua kaipaaville nuorille. KSK tukee myös SM-ryhmäläisiä osallistumismaksuissa sekä käytännön matka- ja majoitusjärjestelyissä.

Ryhmän sisällä kannustetaan ja sparrataan toistemme harjoittelua kohti omia ja ryhmän tavoitteita. Ryhmän tavoitteena on yksilöiden ja ryhmän kehittyminen, sekä sitä kautta yhteishengen ja yhteisöllisyyden ylläpito ja kehittäminen. Ryhmän muut tavoitteet linjataan yhdessä alustavasti kauden avausleirillä sekä tarkennetaan kauden aikana muilla leireillä. Ryhmän sisäinen viestintä tapahtuu pääasiassa myClubissa ja ryhmän omissa Whatsapp -ryhmissä.

Ilmoittautumalla mukaan SM-ryhmään urheilija sitoutuu noudattamaan seuran pelisääntöjä ja olemaan käytettävissä tarvittaessa seuran viestiohjelman mukaisissa viestikilpailuissa sekä edustamaan Kangasala SK:ta kaudella 2024. (https://www.kangasalask.fi/seurainfo/toimintalinja/)

SM-ryhmän vastuuvalmentajana jatkaa seuravalmentaja Tomi Närvä.
Lisätietoja ryhmiin hakemisesta, toiminnasta ja ryhmän tuista antaa allekirjoittanut.

SM-ryhmän vastuuvalmentaja
Tomi Närvä
tomi.narva@kangasalask.fi
0458920792