SM-ryhmä

Vuosisuunnitelma 2022-23 ja kauden 2023 leirisuunnitelmat

Toimintaperiaatteet

Ilmoittautuminen Kangasala SK:n SM-ryhmään kaudelle 2023 on päättynyt, mutta ei hätää! 

Ryhmän toimintaan pääset mukaan myöhemminkin esimerkiksi tulemalla mukaan treeneihin tai olemalla yhteydessä ryhmän vastuuvalmentaja Tomiin. Ryhmän harjoitukset ovat avoimia kaikille.

SM-ryhmä on suunnattu vuonna 2023 14-20v täyttäville kaiken tasoisille urheilijoille. SM-ryhmässä kehitytään niin yksilöinä, kuin ryhmänä ja sparrataan hyvässä hengessä toinen toistaan eteenpäin. Ryhmän toiminta käynnistyy 1.11.2022 ja jatkuu aktiivisena läpi kesän 2023 kohti loppusyksyä.

Kangasala SK tukee SM-ryhmäläisten harjoittelua järjestämällä ohjattua aktiivista harjoitustoimintaa viikoittain sekä leirityksiä kauden mittaan säännöllisesti. Ryhmävalmennuksen lisäksi pyrimme kohdentamaan henkilökohtaisia valmentajia sekä mentoreita henkilökohtaisempaa valmennusapua kaipaaville nuorille. KSK tukee myös SM-ryhmäläisiä osallistumismaksuissa sekä käytännön matka- ja majoitusjärjestelyissä.

Ryhmän sisällä kannustetaan ja tuetaan toistemme harjoittelua kohti omia ja ryhmän tavoitteita. Ryhmän tavoitteena on yksilöiden ja ryhmän kehittyminen, sekä sitä kautta yhteishengen ja yhteisöllisyyden ylläpito ja kehittäminen. Ryhmän muut tavoitteet linjataan yhdessä alustavasti kauden avausleirillä sekä tarkennetaan kauden aikana muilla leireillä. Ryhmän sisäinen viestintä tapahtuu pääasiassa myClubissa ja ryhmän omissa Whatsapp -ryhmissä.

Ilmoittautumalla mukaan SM-ryhmään kaudelle 2023 urheilija sitoutuu noudattamaan seuran pelisääntöjä ja olemaan käytettävissä tarvittaessa seuran viestiohjelman mukaisissa viestikilpailuissa sekä edustamaan Kangasala SK:ta kaudella 2023. (https://www.kangasalask.fi/seurainfo/toimintalinja/)

SM-ryhmän vastuuvalmentajana jatkaa kaudella 2023 Tomi Närvä.
Lisätietoja ryhmiin hakemisesta, toiminnasta ja ryhmän tuista antaa allekirjoittanut.

SM-ryhmän vastuuvalmentaja
Tomi Närvä
tomi.narva@kangasalask.fi
0458920792