Liity seuraan

Jos haluat tietoa toiminnastamme, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@kangasalask.fi, ryhmien vetäjiin tai hallituksen jäseniin. [linkit]

Kangasala SK:n jäsenetuja: Jukolaan ja muutamaan viestiin osallistuminen, vaate- ja väline-etuja (Noname, VJ- sport, Suunnistajan kauppa), kilpailuja, suunnistusharjoituksia, kuntopiiriä ja yhteislenkkejä, pelailua, yhteislenkkejä, talkoita!, yhdessä tekemistä, hyvää seuraa...
Seuraan liittyminen

Kun päätät liittyä seuraamme, toimi näin:

1.  Ilmoita tietosi ja maksa jäsenmaksu Kangasala SK:n-verkkokaupassa. Huom! ilmoita sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottaa seuran tiedotteet.

2.  Jos olet uusi jäsen, ota yhteyttä ikäryhmäsi vetäjään joko suoraan tai info@kangasalask.fi listan kautta.

3.  Uusille jäsenille luodaan tunnukset myClub-seurakalenteriin. Kalenterimerkinnät ovat nähtävissä seuran kotisivun etusivulla alalaidassa, mutta kirjautumalla saat viikko-ohjelman sähköpostiisi ja pääset ilmoittautumaan harjoituksiin ja muihin tapahtumiin.

Osallistu rohkeasti toimintaan, niin tutustut muihin. Porukassa on mukavampaa!

Jäsenmaksut

Seuran jäsenmaksuun kuuluu maksusta ja ryhmästä riippuen hieman erilaisia etuja. Jäsenmaksuihin sisältyvät kaikki seuran järjestämät harjoitukset ja tapahtumat poislukien kilpailut.

Kaudella 2020 maksut ovat seuraavanlaiset

Lapset ja nuoret

  • 14‒20 v. (2000‒2006 syntyneet): 115 e
  • 11‒13 v. (2007‒2009 syntyneet): 90 e
  • 9‒10 v. (2010‒2011 syntyneet): 60 e
  • 5‒8 v. (2012–2015 syntyneet): 50 e

Edustusryhmän sopimusurheilijat:

  • 17‒20 v. (2000-2003 syntyneet): 115 e
  • yli 21 v.: 130 e

Aikuiset ja ei-aktiivisesti kilpailevat nuoret: 40 e

Lasten jäsenmaksut eivät sisällä Nuori Suunta-korttia (= lisenssi + vakuutus). Lasten jäsenmaksut sisältävät kesäkauden henkilökohtaisten kilpailujen osanottomaksuja 100 euroon asti. Lasten jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus, joka on voimassa suunnistuskoulun ja TikuTaku-harjoitusten aikana.

Nuorten 14–20-vuotiaiden jäsenmaksu sisältää kilpailujen osanottomaksuja vähintään 150 euroa tai henkilökohtaisen sopimuksen tai erillisohjeen mukaan. Kaikki alle 20-vuotiaiden viestiosanottomaksut sisältyvät jäsenmaksuun.

Edustuksen sopimusurheilijat ovat huipulle tähtääviä nuoria ja aikuisia, joiden kanssa tehdään oma henkilökohtainen kilpailijasopimus.

Aikuisten jäsenmaksuun sisältyy seuraavien viestien osallistumismaksut: Jukolan ja Venlojen viesti, SM-viesti, AM-viesti ja Halikko-viesti. Jäsenmaksuun ei sisälly henkilökohtaisten kilpailujen osallistumismaksuja. Jäsenmaksuihin sisältyvät kaikki seuran järjestämät harjoitukset ja tapahtumat. Lisäksi seuran jäsenille on tarjolla jäsenetuja mm. seura-asuista ja urheilutarvikkeista. Mikään jäsenmaksu ei sisällä rastiviikkojen osanottomaksuja

Jos haluat maksaa maksuja työsuhde-eduilla (Smartum yms.) ota yhteyttä: Kari.Papinsaari[at]gmail.com