Liity seuraan, jäsenmaksu ja jäsenedut

Jos haluat tietoa toiminnastamme, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@kangasalask.fi, ryhmien vetäjiin tai hallituksen jäseniin. 


Seuraan liittyminen

Kun päätät liittyä seuraamme, toimi näin:

1.  Ilmoittaudu ylläolevaan tapahtumaan. Ilmoittautumisen yhteydessä sinulta kysytään sähköposti, johon jäsenpalvelunne myClubin käyttäjätunnus liitetään. 

2. Tunnusten luomisen jälkeen sinulle lähetetään jäsenmaksu laskulla sähköpostiin.

3.  Seuran kalenterimerkinnät ovat nähtävissä seuran kotisivun etusivulla alalaidassa, mutta kirjautumalla myClub-palveluun saat tilattua viikko-ohjelman sähköpostiisi ja pääset ilmoittautumaan harjoituksiin ja muihin tapahtumiin. 

Osallistu rohkeasti toimintaan, niin tutustut muihin. Porukassa on mukavampaa!

Jäsenmaksut

Seuran jäsenmaksuun kuuluu maksusta ja ryhmästä riippuen hieman erilaisia etuja. Jäsenmaksuihin sisältyvät kaikki seuran järjestämät harjoitukset ja tapahtumat poislukien kilpailut.

Lisenssi

Voimassa olevien suunnistuksen lajisääntöjen mukaan kaikkien niiden kilpailijoiden, jotka osallistuvat kansallisiin, kansainvälisiin tai SM-kilpailuihin tulee lunastaa kilpailulupa eli lisenssi. (Ei koske Jukolan viestiä, AM-kilpailuita, Halikko-Viestiä).

Lisätiedot

Kaudella 2022 maksut ovat seuraavanlaiset

Vanhojen jäsenten jäsenmaksut vuonna 2022 laskutetaan suoraan jäseniltä.

Lapset ja nuoret

  • 14‒20 v. (2002-2008 syntyneet): 130 e
  • 11‒13 v. (2009‒2011 syntyneet): 90 e
  • 9‒10 v. (2012‒2013 syntyneet): 60 e
  • 4‒8 v. (2014–2018 syntyneet): 50 e

Edustusryhmän sopimusurheilijat:

  • 17‒20 v. (2001-2004 syntyneet): 130 e
  • yli 21 v.: 170 e

Perusjäsenmaksu (aikuiset ja ei-aktiivisesti kilpailevat nuoret): 50 e

Harrastejäsenmaksu (aikuiset ja ei-aktiivisesti kilpailevat nuoret): 100e

Lasten jäsenmaksut eivät sisällä Nuori Suunta-korttia (= lisenssi + vakuutus). Lasten jäsenmaksut sisältävät kesäkauden henkilökohtaisten kilpailujen osanottomaksuja 100 euroon asti. Lasten jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus, joka on voimassa suunnistuskoulun ja TikuTaku-harjoitusten aikana.

Nuorten 14–20-vuotiaiden jäsenmaksu sisältää kilpailujen osanottomaksuja vähintään 150 euroa tai henkilökohtaisen sopimuksen tai erillisohjeen mukaan. Kaikki alle 20-vuotiaiden viestiosanottomaksut sisältyvät jäsenmaksuun.

Edustuksen edustus- ja sopimusurheilijat ovat huipulle tähtääviä nuoria ja aikuisia, joiden kanssa tehdään oma henkilökohtainen kilpailijasopimus.

Aikuisten jäsenmaksuun sisältyy seuraavien viestien osallistumismaksut: Jukolan ja Venlojen viesti, SM-viesti, AM-viesti ja Halikko-viesti. Jäsenmaksuun ei sisälly henkilökohtaisten kilpailujen osallistumismaksuja. 

Perusjäsenmaksuun sisältyy seuran kokoseuran taitoharjoitukset. Harrastejäsenmaksuun sisältyy avoimet seuraharjoitukset, taitopankkiharjoitukset ja Tampereen alueen seurojen yhteisharjoitukset.

Lisäksi seuran jäsenille on tarjolla jäsenetuja mm. seura-asuista ja urheilutarvikkeista. Mikään jäsenmaksu ei sisällä rastiviikkojen osanottomaksuja

Seuramme toiminta perustuu talkootyöhön, joten jokaisen jäsenen velvollisuus on osallistua seuran järjestämän kilpailun, iltarastin tai harjoitusten järjestelytehtäviin.

Jos haluat maksaa maksuja työsuhde-eduilla (Smartum yms.) ota yhteyttä: Kari.Papinsaari[at]gmail.com

Jäsenedut

  • Kangasala SK:n jäsenenä pääset Kiropraktikko Tuomo Aholan vastaanotolle jäsenetuhintaan. Perusjäsenmaksun maksaneet saavat kertakäynnin 50 euron hintaan (normaalisti 70e), alle 18-vuotiaat 40 euron hintaan ja edustusryhmään nimetyt urheilijat 30 euron hintaan. Jäsenyys todennetaan käynnin yhteydessä MyClub sovelluksen jäsenkortilla tai kuitilla jäsenmaksusta.  Edustusurheilijoista toimitetaan lista. Varaa aikasi vastaanotolle normaalisti Tuomon ajanvarauksen kautta https://nettiaika.fi/PirkanmaanKiropraktiikka#/ varaus maksetaan käynnin yhteydessä, joten varausta tehdessä älä ihmettele normaalikäynnin hintaa.
  • Jalkaterapeutti Minna Saarinen tarjoaa seuran jäsenille palvelut tarjoushintaan: ensimmäinen käynti 50 e ja kontrollikäynnit 40 e. (Normaalisti ensikäynti 60 min 65 e, kontrollikäynti 45 min 55 e, 30min 45 e.) https://www.jalkaterapeuttiminnasaarinen.fi/
  • Valmentaja Marja Molin tarjoaa urheilijan henkistä valmennusta seuramme jäsenille tarjoushintaan: perusjäsen ja alle 18-vuotias 40 euroa ja nimetyt edustussuunnistajat 30 euroa per vastaanotto. mandi.molin@gmail.com, puh. 045-2680212
  • Yhteistyöskumppanimme VJ-sportin vuosittainen suunnistus- ja nastakenkämyynti jäsenetuhintaan. Tämä järjestetetään vuosittain huhtikuussa.